Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη διαπαιδαγώγηση από τους γονείς της τόσο στο θέμα των ναρκωτικών όσο και στις προφυλάξεις που πρέπει να παίρνει κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

"Κατ' αρχάς ήμασταν πολύ μικρές, εγώ και η αδερφή μου, όταν μας μίλησαν για τα ναρκωτικά, το κάπνισμα, τον έρωτα, τα προφυλακτικά. Ήμασταν περίπου 10 χρονών όταν μας εξήγησαν τι είναι το προφυλακτικό και ότι θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα. Μια φορά μας είχε πει η μαμά μου πως θα μας φέρει να δούμε πώς είναι και ήμασταν στο εξοχικό μας. Όταν γύρισε λοιπόν από τη δουλειά, βγήκε η αδερφή μου μες στην ησυχία της Σαρωνίδας και άρχισε να φωνάζει "μαμά, τα προφυλακτικά τα έφερες;" Δέκα χρονών!", είπε.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως μέσα από αυτές τις συζητήσεις με τους γονείς της δεν μπορούσε να συμπεριφερθεί διαφορετικά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

"Ήταν τόσο μέσα στην εκπαίδευσή μου όλο αυτό, στο τρόπο που μεγάλωσα και έλεγα "δεν παίζει να συμβεί κάτι άλλο", εξήγησε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε και στη σύγκριση που κάνουν ανάμεσα σε εκείνη και την προηγούμενη παρουσιάστρια του Master Chef, Ευγενία Μανωλίδου.

"Ήταν το πιο προβλέψιμο πράγμα της γης. Δηλαδή θα το έκανα και εγώ χίλιες φορές, να συγκρίνω την επόμενη παρουσιάστρια με την προηγούμενη. Μέχρι εκεί", είπε.

Πηγή: Cosmo.gr