Λαμπερή, ήρεμη, χαμογελαστή η Rihanna σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμά της. Μάλιστα, όση ώρα καθόταν στο κοινό, βρισκόταν στο πλευρό του Chris Brown, για να μην πούμε στην αγκαλιά του και απολάμβανε το σόου. 
Κανείς φυσικά δεν μπόρεσε να μην θυμηθεί την τελευταία φορά, πριν από τέσσερα χρόνια, που το ζευγάρι δεν πρόλαβε καν να φθάσει στην τελετή, καθώς ο Brown ξυλοκόπησε, μέσα στη λιμουζίνα στη διάρκεια της διαδρομής, άσχημα τη σύντροφό του κι εκείνη κατέληξε στο νοσοκομείο κι αυτός στη φυλακή.

Φαίνεται βέβαια πως οι δυο τους έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα και η Rihanna του τα έχει συγχωρέσει όλα, καθώς ο έρωτάς της δεν μπορεί να μένει πλέον κρυφός. Όταν μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει, είχε βγάλει όλα τα δαχτυλίδια που φορούσε κι είχε κρατήσει μόνο το διαμάντι στο δάχτυλό της.

Επίσης, όταν έκανε το αφιέρωμα στον Bob Marley, ο ίδιος ο Chris Brown φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος -καμία σχέση με τον κακό του εαυτό-, τραγουδούσε από τη θέση του μαζί με την αγαπημένη του και χόρευε στον ρυθμό.