current views are: 1

11 Φεβρουαρίου 2013
Δημοσίευση14:15

Οι ζωές των Άλλων: Κατερίνα Παπουτσάκη – Ξαναγεννιέται από αισθησιακές… στάχτες!

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Δημοσίευση 14:15’
αρθρο-newpost

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Η μητρότητα είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει η ζωή σε μία γυναίκα. Αλλάζεις κοσμοθεωρία, προτεραιότητες, έχεις πλέον την απόλυτη ευθύνη ενός πλάσματος που εσύ η ίδια επέλεξες να φέρεις στον κόσμο. Οι δικές σου ανάγκες περνούν σε δεύτερη μοίρα, και καθημερινά παλεύεις να δώσεις σε αυτή τη ζωή χαμόγελα, αξίες και παιχνιδιάρικες στιγμές.

Είδαμε την Κατερίνα Παπουτσάκη στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο τυχαίος θάνατος ενός Αναρχικού» και εκπλαγήκαμε ευχάριστα. Το πρόσωπό της έλαμπε από ευτυχία, τα χαρακτηριστικά της είχαν γλυκάνει απίστευτα και η κοιλίτσα της περισσότερο φουσκωμένη από κάθε άλλη φορά, καθώς ήδη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Συνομίλησε με τον κόσμο, τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους και σε κάθε συζήτησή της δεν παρέλειπε να εξομολογηθεί πόσο ομαλή είναι η εγκυμοσύνη της μέχρι στιγμής. Ούτε ζαλάδες, ούτε εμετοί, ούτε τα σύνηθη συμπτώματα.

Μιλώντας ύστερα στην κάμερα του «Πρωινού mou», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νιώθω όντως πιο όμορφα και πιο γλυκά από ποτέ. Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Νιώθω μεγάλη ευθύνη. Γενικά η μητρότητα και η πατρότητα δεν είναι εγωιστικές πράξεις. Έχουν μια έννοια πιο αλτρουιστική. Δίνεις ζωή σε έναν άνθρωπο και πρέπει να τον αντιμετωπίσεις σαν αυτό που είναι. Πρέπει να σεβαστείς τον χαρακτήρα, τις ιδιαιτερότητές του, τα πάντα! Πρέπει, επίσης, να προσπαθήσεις κι εσύ ο ίδιος να του δώσεις τις δικές σου αξίες και να το προσπαθήσεις να αναδείξει τα ταλέντα του και να γίνει ένας μοναδικός άνθρωπος». 

Θυμόμαστε παλαιότερες δηλώσεις της όταν εκείνη ήταν ακόμη εργένισσα και αρκετά ζωηρούλα. «Θέλω ο άνδρας να είναι αλήτης», «Δεν με αφορά ο τίτλος του sex symbol», «Ο έρωτας για μενα είναι ανάσα», «Νιώθω ποθητή», «Θέλω να κάνω σχέση με ηθοποιούς», «Την απιστία δεν τη συγχωρώ», και άλλοι πολλοί πιπεράτοι τίτλοι που η ίδια έδινε στα περιοδικά, την ίδια στιγμή που διατρανούσε τα περί προστασίας της ιδιωτικής της ζωής.

Κάθε συνέντευξη, πέραν των εκκωφαντικών δηλώσεων, συνοδευόταν και από την αντίστοιχη καυτή φωτογράφιση. Η Κατερίνα με τσιγάρο στα χείλη, η Κατερίνα χωρίς, στον καθρέπτη με σουτιέν, στον καναπέ με ζαρτιέρες και πάει λέγοντας.

Ναι, η γυναίκα που λάτρεψε το ανδρικό φύλο πέρασε στην αντίπερα όχθη, άφησε τις πομπώδεις δηλώσεις και αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τη μητρότητα και την οικογενειακή θαλπωρή. Κατάλαβε – ευτυχώς εγκαίρως- ότι μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και χωρίς ημίγυμνες πόζες, καυτές δηλώσεις περί σεξ και την φουσκωμένη της κοιλιά σε δημόσια θέα. Γιατί διαθέτει το απαιτούμενο υποκριτικό βάρος για να μπορεί να σταθεί αντάξια απέναντι στις αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της, αλλά και μια εσωτερική δύναμη, περισσότερο μεταφρασμένη ως μαγκιά, για να μην πέφτει σε ιλουστρασιόν, έτοιμες για εξώφυλλο, παγίδες…

Εβελίνα Παπούλια: Με το παλιό…

Οι υποκριτικές της δυνατότητες είναι αδιαμφισβήτητες. Έχει συμμετάσχει σε αξιόλογες σειρές και ταυτίστηκε από το σύνολο του κοινού με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που κατά καιρούς έχει ενσαρκώσει. Εντούτοις, δεν εγκλωβίστηκε σε αυτούς, δεν «κάηκε» αλλά συνεχίζει την ανοδική της πορεία σε θέατρο και τηλεόραση. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εντατικές πρόβες, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στη ροκ όπερα «Δαίμονες» στο πλευρό της Άννας Βίσση. Για τις ανάγκες προώθησης της νέας της δουλειάς, δίνει μια σειρά από συνεντεύξεις. Σε μία από αυτές αναφέρθηκε στον εκλιπόντα συνεργάτη της Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Αντί να υπάρχει σιωπή και σεβασμός, τα ΜΜΕ τράβηξαν το θέμα από τα μαλλιά. Τους νεκρούς όμως πρέπει να τους σεβόμαστε», δήλωσε στην εφημερίδα News. Άτοπη η παρέμβαση της κα. Παπούλια για το θέμα του Νίκου Σεργιανόπουλου. Έχουν περάσει ήδη αρκετά χρόνια από τον θάνατό του, για να «σκαλίζουμε» το θέμα και να τοποθετούμαστε δημόσια προς χάριν κλεμμένων εντυπώσεων και μόνον. Όσοι ζητούν σεβασμό από τα Μέσα στους εκλιπόντες, οφείλουν πρωτίστως οι ίδιοι να τους σεβαστούν. Και στην τελική αν η καταξιωμένη ηθοποιός δεν είχε να δηλώσει κάτι πιο… καραμπινάτο στη συνέντευξή της, ας μιλούσε για τον νέο της έρωτα και τις ακραίες στυλιστικές του εμφανίσεις… ΣΕΒΑΣΜΟΣ! 


σχετικα αρθρα