Η Beyonce ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue και το τεύχος Μαρτίου και για πρώτη φορά εξομολογείται να συναισθήματά της κατά τη διάρκεια της γέννησης της πρώτης της κόρης.
«Το μητρικό ένστικτο ήταν πολύ έντονο καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και πίστευα ότι δεν θα νιώσω κάτι περισσότερο μέχρι που είδα το μωρό μου. Κατά τη διάρκεια του τοκετού ένιωσα έναν ισχυρό δεσμό με το παιδί μου. Κάθε φορά που είχα μια σύσπαση, φανταζόμουν ότι το μωρό μου σπρώχνει για να ανοίξει μια πολύ βαριά πόρτα και δεν είχα την πολυτέλεια να σκεφτώ τον δικό μου πόνο», είπε η Beyonce και συνέχισε:

«Φανταζόμουν ένα μικρό βρέφος να κάνει μόνο του όλη τη δουλειά και δεν μπορούσα να σκεφτώ τον δικό μου πόνο. Ήταν σαν να βρισκόμαστε σε επικοινωνία. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά μιλούσα με την κόρη μου».

Όσο για ένα δεύτερο παιδάκι; «Όταν ήμουν πιο νέα υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι δεν θα έκανα παιδιά. Μετά έλεγα ότι θα κάνω τέσσερα παιδιά και τώρα είμαι σίγουρη ότι θέλω να κάνω άλλο ένα παιδί, αλλά δεν ξέρω πότε», είπε.

Πάντως η γέννηση της κόρης της, της έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
«Έχω πια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα μου, είτε είμαι πιο παχουλή, είτε πιο αδύνατη. Αισθάνομαι πια γυναίκα, θηλυκό. Πιο αισθησιακή από ποτέ και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να ικανοποιήσω κάποιον. Αισθάνομαι ελεύθερη, ενήλικηκαι ώριμη. Μπορώ να κάνω ότι θέλω, να πω ότι θέλω, μπορώ να τα παρατήσω αν το θέλω και γι’ αυτό άλλωστε δούλεψα τόσο σκληρά», είπε και το αποδεικνύει περίτρανα στη φωτογράφησή της για το περιοδικό.