Με νέα συντροφιά κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες η Ελεονώρα Μελέτη, που ωστόσο έχει καταφέρει να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Όπως αναφέρει στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στενός συνεργάτης της ξανθιάς παρουσιάστριας, το νέο της... αμόρε «είναι μεταξύ 35 και 40 ετών και δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz. Δεν δίνει το παραμικρό δικαίωμα και, ακόμα και αν το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί μαζί σε δημόσιο χώρο, κανείς δεν έχει καταλάβει την παρουσία του δίπλα της».
 
Όπως εκμυστηρεύθηκε στην εφημερίδα, ο συνεργάτης της Μελέτη, «λατρεύουν και οι δύο τα σπορ, κυρίως το σκι, αλλά και το σερφ. Έτσι τόσο στην Αράχωβα, στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, όσο και στην παραλία της Λούτσας, κάνοντας windsurfing, οι δύο τους φαίνεται να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους».

Και καταλήγει: «Ακόμη και η μετακόμιση στο δικό της διαμέρισμα στη Φιλοθέη, έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε κανείς να μην καταλάβει το παραμικρό. Είναι ίσως η πρώτη φορά, που ενώ η ίδια είναι τηλεοπτικό αστέρι, ζει μία κανονικά ζωή, όπως όλοι οι άνθρωποι της ηλικίας της».  

Μήπως αυτός είναι τελικά ο άντρας της ζωής της, με τον οποίο θα κάνει τον δεύτερο γάμο της και θα δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, όπως ονειρεύεται η παρουσιάστρια;