​Χθες το πρωί εισήχθη στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προκειμένου να κάνει μια προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης θυρεοειδούς αδένα.
Η επέμβαση διήρκησε τέσσερις ώρες και στο πλευρό του μοντέλου ήταν διαρκώς η μαμά του. Το απόγευμα η Κωνσταντίνα επέστρεψε στο δωμάτιο της και τώρα αναρρώνει.

Την ίδια ώρα ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά την τηλεπερσόνα, η κυρία Κρίστυ Κρανά που της έμαθε τα πρώτα της βήματα στο modeling, μίλησε στη «Μεσημεριανή Μελέτη» για τη μαθήτρια της, Κωνσταντίνα.

«Έχει ωραίο πρόσωπο, αλλά πρέπει να προσέξει λίγο τη διατροφή της. Υπάρχουν κορίτσια που άμα φάνε λίγο παχαίνουν» είπε η Κρίστυ στη «Μεσημεριανή Μελέτη», αφήνοντας σπόντα για τη διατροφή της.

Τέλος, για τον χαρακτήρα της μαθήτριας της τόνισε ότι «δε με στεναχώρησε καθόλου η Κωνσταντίνα και με αναφέρει πολλές φορές στην εκπομπή της».

Πάντως το Σάββατο το βράδυ, λίγα μόνο 24ωρα πριν την προγραμματισμένη επέμβαση, η φιλόδοξη νεαρά πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Υπηρέτης για δύο αφεντικά» με γνωστό επιχειρηματία...