Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ωραίο ζευγάρι 1!

Είναι ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι, περιμένουν παιδί. Νέοι, ωραίοι και δεν αυτοδιαφημίζουν την αγάπη τους. Γράψουμε δεν γράψουμε εμείς σκασιλάρα τους διότι αυτοί έχουν ο ένας τον άλλον και στα μούτρα μας! 

 

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Κρυμμένο ζευγάρι!

Τσα! Ελένηηηη… Ματέο… Όπου και αν πάτε εμείς θα σας βρούμε. Δεν πα να φυγαδεύεστε με παπάδες, μοναχούς, ταξιτζήδες λοκατζήδες, αεκτζήδες, φορτηγατζήδες; Η πόζα θα βγει, θέτε δε θέτε. Γι΄ αυτό χαλαρώστε και χαμογελάστε. Όσο να 'ναι το χαμόγελο χαρίζει στη φωτογένεια. 


 

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέοντα Πατίτσα: Ζάμπλουτο ζευγάρι!

Ο Λέων ή Λεό (με μπερδεύει αυτό το παιδί) Πατίτσας της Μαριγούς και η Μαριέττα της μανουλίτσας ζουν μια ζωή καλοκαίρια. Είτε σε θωρηκτά είτε σε σκάφη σαν θωρηκτά είτε όλο το καλοκαίρι στη Μύκονο. Αφού σου λέει, τα σύμβολα του νησιού είναι ο Πέτρος ο Πελεκάνος, οι ανεμόμυλοι, ο Γιάννης Γαλάτης και η Μαριέττα με τον Λέοντα ή Λεό ξανά, να φιλιούνται μονίμως. Όποτε ξεφύγουν από το άγρυπνο βλέμμα της μητρικής φροντίδας!


 

Μαίρη Συνατσάκη - Μύρωνας Στρατής: Ωραίο ζευγάρι 2!

Σκόρδο στα μάτια μας. Μες στα νιάτα, τα ταλέντα, την αγάπη, και άλλα ικανά να ζηλέψουμε!


Κατερίνα Κόκλα - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συγγραφικό ζευγάρι!

Ο συγγραφέας - στοχαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου με την αγαπημένη του να τον ταίζει στο στόμα αλλά τι; α) ντομάτα, β) ντομάτα γεμιστή, γ) φράουλα, δ) δεν τον ταίζει, τον σκουπίζει. Ότι και αν γίνεται τελοσπάντων σε αυτή την πόζα βρίσκουμε το ζευγάρι αρκετά αρμονικό. Τόσο ώστε να φαίνεται μόνο ο Γρηγόρης!


 

Φαίη Σκορδά - διπλανός: Ωραία κοπέλα 1 σε ζευγάρι 3!

Η αρχόντισσα Φαίη Σκορδά να θυμίζει ρόλο από ελληνική ταινία αλά Βουγιουκλάκη. Όχι, όχι! Να μου κάνετε φάλαγγα, να με μεταφέρετε στο Γκουαντάναμο για βασανισμούς, να μου κάνετε το μαρτύριο της σταγόνας, να μου βάλετε ηλεκτρόδια σε περιοχές που κανονικά τους φέρονται τρυφερά, ότι μοιάζει ο Λιάγκας με τον Παπαμιχαήλ δεν θα το πω ποτέ!


Διπλανός - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τηλεοπτικό ζευγάρι!

Δεν θα σ' αφήσει ποτέ να μιλήσεις καημένε Δημήτρη αλλά αν κρίνω από το ύφος σου, φαίνεται να το ξέρεις!
 


Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης: Ο μπουμπούκος και η μπουμπούκα! 
Αγαπημένοι μαζί, δεν χάνουν ευκαιρία να μιλήσουν για τον έρωτά τους μπροστά στις κάμερες! Ενίοτε και μέσω Twitter. Μέλια στάζουν όταν δουν φλας να αστράψει!