Ανήρτησε τη φωτογραφία από ένα πανέμορφο μπουκέτο με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και όλοι απόρησαν ποιος χάρισε την ανθοδέσμη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στη φρεσκοχωρισμένη Kelly Brook.
Αλλά το μυστήριο λύθηκε όταν το πανέμορφο μοντέλο εσωρούχων βγήκε συνοδευόμενο από τον πρώην σύντροφό της Danny Cipriani, δείχνοντας ότι έχει αφήσει στο παρελθόν τον τέως Thom Evans. 

Οι δυο τους ήταν πολύ κομψά ντυμένοι όπως έπρεπε για ένα ερωτικό δείπνο. Έχουν γίνει αχώριστοι τις τελευταίες ημέρες αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον σύντροφό της επί δύο χρόνια, ενώ η Kelly με τον Danny υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν.

Η ίδια αρνήθηκε τον ισχυρισμό ότι χώρισε από τον Evans επειδή υπήρχε τρίτο άτομο στη μέση, αν και οι εμφανίσεις της με τον Danny διαρκώς πυροδοτούν τις φήμες ότι οι δυο τους τα ξανάφτιαξαν. 

Όπως τόνισε πηγή στο People: «Αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Όταν η Kelly χώρισε από τον Thom, ήρθε πολύ κοντά με τον Danny και τα πράγματα μεταξύ τους έγιναν πιο σοβαρά. Και οι δύο δεν ξεπέρασαν ποτέ ο ένας τον άλλον μετά τον χωρισμό τους». 

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL