*Την Ελένη Μενεγάκη φλέρταρε ο παιδίατρος που είχε καλεσμένο στην εκπομπή της. Μάλιστα της είπε: «Είμαι 40 και είμαι στην καλύτερή μου εποχή! Ελάτε»! Φήμες πως μια ξανθιά που τρέχει αλλόφρων στην Κηφισίας κατευθυνόμενη προς το Παίδων – Αγλαΐα Κυριακού, είναι η Ελένη Μενεγάκη, θεωρούνται ανακριβείς. 
*19χρονος παίκτης στην μαγειρική στο Πρωινό Μου αποκάλεσε τη Φαίη Σκορδά «Milf». Φήμες πως η κ. Σκορδά του πρόσφερε τη κρέμα γάλακτος νομίζοντας πως αυτή είναι η ονομασία της, θεωρούνται κακεντρεχείς.  

Ευρυδίκη λέει και ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι παντρεμένοι τέσσερα χρόνια και ο έρωτάς τους κρατάει μια χαρά! Φήμες πως όλοι εμείς τραβάμε χαρακιές στους τοίχους για να μετράμε τις μέρες του γάμου τους μια – μια, από το πολύ ενδιαφέρον, χαρακτηρίζονται ως απολύτως αληθινές.  

Δημήτρης Ουγγαρέζος με τ’ όνομα, έσπασε και εντύπως τη σιωπή του και αυτή τη μέρα, μιας και είχε να μιλήσει για τον εαυτό του μισό απόγευμα και δήλωσε πως δεν νιώθει ότι κάπου κάνει λάθος με τις γυναίκες, ενώ τα στοιχεία που τον κερδίζουν στο αδύναμο φύλο είναι η εμφάνιση και το γεγονός πως θέλει να θαυμάζει την κοπέλα. Φήμες πως μεγίστη ερωτική φόρτιση μας βρήκε στα καλά του καθούμενου και δεν κρατιόμαστε, με τις λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του παροιμιώδους καυτού και αισθησιακού παρουσιαστή, θεωρούνται παντελώς ηλίθιες.  

*Η τραγουδίστρια Τάμτα μας έδειξε τη θέα από το παράθυρο του δωματίου της, όπου διαμένει στην Αυστραλία, πασιχαρής για το τόσο μπετό και σκυρόδερμα που έχει χρησιμοποιηθεί για τους ουρανοξύστες. Φήμες ότι σκέφτεται να μην επιστρέψει, διαψεύδονται ως υπερβολικά αισιόδοξες.