Η διάσημη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το «Girl With The Dragon Tattoo» φαίνεται να νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της…  
Η Ρούνι είναι πλέον γνωστή για τις μοναδικές και αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στις ταινίες. Ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που φαίνεται να της προκαλεί ενόχληση.
«Δεν θεωρώ πως το γυναικείο σώμα είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε», δήλωσε στο περιοδικό Interview αλλά δεν παρέλειψε να σημειώσει πως ακόμη και αυτό έχει ένα όριο.

Η νεαρή ηθοποιός σχολίασε ότι απλά υπακούει στις εντολές των σκηνοθετών της, όπως έκανε και για τον Στήβεν Σόντερμπεργκ στη νέα ταινία Side Effects, όπου πρωταγωνιστεί με τον Τσάνινγκ Τάτουμ.

«Όταν μου ζητήθηκε να του κάνω ιππαστί, αναγκαστικά στεκόμουν στις μύτες των ποδιών. Εμπιστεύομαι τους κατάλληλους ανθρώπους όταν οι ανάγκες της ταίνιας περιλαμβάνουν γυμνές σκηνές», δήλωσε η Ρούνι για τη σκηνή που αναγκάστηκε να γυρίσει με τον Τσάνιγκ Τάτουμ.

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το αγαπημένο σημείο στο σώμα της.
«Λατρεύω τα πόδια μου. Είναι μακριά, γυμνασμένα, με κατάλληλο μέγεθος και με πάνε όπου θέλω. Και επίσης έχω και μακριά ωραία δάχτυλα». 

πηγή: koolnews.gr