current views are: 1

21 Φεβρουαρίου 2013
Δημοσίευση08:30

Η Αγγελική Hλιάδη μένει ακόμα με τον Κώστα!

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε για όλα.

Δημοσίευση 08:30’
αρθρο-newpost

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε για όλα.

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε για όλα.
Η τραγουδίστρια, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το τραγούδι της στη Eurovision,δήλωσε: «Δεν θέλω να το προσωποποιήσω, αλλά κανένα από τα σχόλια και τις κριτικές που γράφτηκαν και ακούστηκαν δεν μου χάλασαν τη διάθεση. Τα έβρισκα αστεία».

 Όσο για την ανταλλαγή σχολίων με τον Αγάθωνα, τόνισε: «Όπως έκανε χιούμορ ο Αγάθωνας, έτσι έκανα κι εγώ! Δεν έγινε και τίποτε… Στη δουλειά μου νομίζω είμαι αξιοπρεπής και δεν είμαι από εκείνες που θα μπω σε ίντριγκες, δεν θα ενοχλήσω κάποιους».

Αναφορικά με τη συνεργασία της με το Σάκη Ρουβά, η Αγγελική Ηλιάδη, είπε: …«Θα σας μιλήσω για τον μπαμπά Ρουβά, τον οποίο παρόλο που δεν τον έχω δει πως είναι με τα παιδιά του, είδα πως συμπεριφερόταν στο γιο μου. Είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και εκπληκτικός συνεργάτης».
 
Η τραγουδίστρια, δήλωσε, πως είναι μόνη της και απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Μπούσιου για το θέμα του χωρισμού της με τον Κώστα Μηλιωτάκη και αν αναθεώρησε κάποια πράγματα στη ζωή της, τόνισε: «Δεν είναι απαραίτητο να αναθεωρείς. Δεν μιλώ μόνο για ένα χωρισμό, αλλά με οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας. Η ζωή προχωράει μπροστά και δεν πρέπει να μένουμε πίσω. Μακάρι να μπορέσω να χαρίσω ένα αδελφάκι στο γιο μου, γιατί το θέλει πολύ».
 
Όσο για τον αδελφό της, που πρώτη φορά εμφανίσθηκε δημοσίως φέτος, είπε χαρακτηριστικά: «Με τον αδελφό μου μένουμε μαζί, είμαστε συνέχεια μαζί και με προσέχει πολύ. Ο Κώστας είναι ο προσωπικός μου γυμναστής και μάλιστα με έχει συνέχεια στην πίεση! Είμαστε όμως πολύ δεμένοι και μοιάζουμε πολύ σαν χαρακτήρες. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι με τους γονείς μας, είμαστε και με εκείνους καθημερινά μαζί. Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο στη ζωή μας από την οικογένεια. Νιώθω πολύ ωραία που είναι κοντά μου οι γονείς μου και με στηρίζουν σε οτιδήποτε κι αν κάνω».
 
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η Αγγελική Ηλιάδη, που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, αποκάλυψε πως: «Ακόμα και το γάλα που του δίνω το πρωί, του εξηγώ πως κάποια άλλα παιδάκια δεν έχουν ούτε καν αυτό το γάλα να το πιουν. Τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν ότι παλεύουμε για τα πάντα στη ζωή μας και δεν μας χαρίζεται τίποτα».


σχετικα αρθρα