Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα


Εκείνος όταν δεν παρουσιάζει εκπομπές δικές του με βιβλία του, είναι καλεσμένος σε εκπομπές όλων των άλλων καναλιών από το χάραμα, μέχρι τα μεσάνυχτα. Αν όχι, επειδή εδώ που τα λέμε, υπερδραστήριο τον λες, παίζει στις ειδήσεις για κάτι που είπε, με κάποιον που λογομάχησε στη Βουλή.

Στον ελεύθερο χρόνο, που πάει από κανάλι σε κανάλι μάλλον, σουτάρει και είναι άρχων των σόσιαλ μίντια. Εκείνη, είναι μια σταρ της μικρής οθόνης και των πόντιουμ. Τσουπ κάνεις την βλέπεις να χορεύει αλά τυφλόμυγα, με δαντέλα στα μάτια, ταγκό στο Dancing with the stars! Άλλο τσουπ και τρώει γκουρμέ, με τις άλλες παρουσιάστριες, τις κ. Μπεκατώρου και Συνατσάκη στο Master Chef.

Για κάποιο λόγο μιλάει αυτή και οι άλλες είναι πιο σιωπηλές και όλες μαζί δεν τρώνε. Να κάτι πιατάρες με ένα αντίδωρο κρέας και κάτι σάλτσες να κάνουν ζικ ζακ γύρω γύρω! Πασαλείβουν αυτές το πιρούνι, το μυρίζουν λίγο και λένε «α μ αρέσει!» ή «α δε μ αρέσει!». Μετά από αυτό το ανορεκτικό γεύμα, μαθαίνουμε πως η κ. Μανωλίδου πήγε στη Θεσσαλονίκη με το πούλμαν, κίνηση που χαιρετίζεται στο διαδίκτυο ως υπέρτατη θυσία και έκφραση απλότητας. 

Μετά χτυπάει το κουδούνι και αναρωτιόμαστε αν από λάθος είναι ντιλίβερι πίτσα γίγας, αλλά τελικά είναι τα κοινόχρηστα –γαμώτο! Προς στιγμή φοβηθήκαμε πως το ζεύγος Γεωργιάδου – Μανωλίδου, έρχονται και στα σπίτια μας. Πως όπου κι αν πάμε θα μας βρουν…