*Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης –βουλευτής, τέως υπουργός, σύζυγος, εκδότης- με ξεσκέπασε! Συντετριμμένη παραδέχομαι όλα όσα είπε για μένα στη «Μεσημεριανή Μελέτη»! Ναι! Γράφω γι' αυτόν γιατί ζηλεύω που δεν με καλούν στα πάνελ όσο τον ίδιο, όπως είπε! Ζηλεύω! Αν δε, σκεφτώ πως δεν έγινα και Υπουργός Ναυτιλίας, να σκάσω είμαι… 
*Η κ. Νικολέτα Ράλλη –τηλεπερσόνα- για τον τίτλο «Miss Queen International» στην Κίνα που έχει κατακτήσει, θυμήθηκε χρυσές στιγμές της νιότης. «Οι Κινέζοι με είχαν για «θεά». Και το είχα αισθανθεί αυτό, αφού δεν την «ψώνισα» τότε, δεν υπάρχει περίπτωση να την «ψωνίσω» ποτέ στη ζωή μου. Εισέπραξα δόξα. Αν δεν το έχει ζήσει κάποιος αυτό ή αν δεν έχει δει τα ντοκουμέντα που έχω, δεν μπορεί να καταλάβει τι λέω τώρα. Είναι ανεπανάληπτες στιγμές. Είναι στιγμές που εύχομαι να τις ζήσει κάποιος έστω και για λίγο». Τα ακούτε κυρ Άδωνη μου; Ε; Μας κερδίζει και τους δυο η κυρά Νικολέττα!  

*Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος – μια χαρά άνθρωπος- για την τολμηρή σκηνή του αυνανισμού στην τηλεοπτική σειρά «Τέσσερις», που την θυμήθηκαν απορώ: «Μου φαίνεται υποκριτικό να σοκαριστεί κάποιος από κάτι το οποίο είναι γνωστό ότι όλοι οι άνδρες της γης το εξασκούν ή το έχουν εξασκήσει. Τι έγινε»; Τίποτα μόνο που εγώ που ζηλεύω, ούτε και αυτό το 'χω κάνει και πως θα αντιδράσω μόλις με ξεσκεπάσει ο κυρ Άδωνις!  

*Νατάσα Καλογρίδη – αγαπημένη -: «Διανύουμε μια περίοδο πλήρους απομυθοποίησης του σεξ. Δυστυχώς πλέον το σεξ είναι μόνο φαντασίωση με αποτέλεσμα να χάσει τη φαντασία. Και όταν μένει σε αυτό το επίπεδο γίνεται αποστειρωμένο και εγκλωβιστικό». Τώρα γιατί απ' όλα ζηλεύω, κυρ Άδωνη μου; Πού κάνω; Πού δεν κάνω; Τι μου συμβαίνει ακριβώς;
 
*Βασίλης Καλλίδης –σεφ: «Με ενδιαφέρει να σερβίρω έξυπνους και απαιτητικούς πελάτες και όχι αυτούς που τη βγάζουν με κόκκινο κρασί, φιλέτο και σουφλέ σοκολάτα, το κλασικό μενού ενός κανονικά ηλίθιου πελάτη». Εδώ κυρ Άδωνη μου, ζηλεύω και γιατί έχω πιθανότητες να με πει ο σεφ ηλίθια, αλλά σίγουρα δε θα με πει πελάτη!... Και στις εξόδους, άλλωστε, με σουβλάκι στη μέση τη βγάζουμε, αν ρωτάτε να μάθετε πως τη βγάζει ο λαουτζίκος!