Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο JOY του ΣΚΑΪ και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τον χωρισμό των γονιών της, όταν ήταν παιδί, αλλά και τη σχέση της με την ιδέα του διαζυγίου σήμερα.

 

«Ήμασταν νορμάλ οικονομικά. Ο μπαμπάς μου είναι οικονομολόγος και η μαμά μου αισθητικός. Μεγάλωσα σε ένα πολύ ήσυχο και προστατευτικό περιβάλλον. Είμαι μοναχοκόρη, αλλά όχι μοναχοπαίδι. Έχω άλλα δύο αδέλφια. Ήμουν η πιο αντιδραστική, ανεξάρτητη» παραδέχτηκε η ηθοποιός για τα παιδικά της χρόνια, συμπληρώνοντας: «Ήμουν ατίθαση. Πήγαινα όπως ήθελα εγώ να πάω. Κι ακόμα έτσι κάνω».

 

Όσο για τη σχέση της με τον πατέρα της, ανέφερε: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον μπαμπά μου. Είναι ο μπαμπάκας μου, του έχω αδυναμία. Παρόλο που χώρισαν οι γονείς μου, από τα τρία παιδιά ήμουν η πιο δυνατή».

 

Πώς αντιμετωπίζει η ίδια σήμερα την ιδέα ενός διαζυγίου; «Δεν μπορώ να σου πω πως δεν θα το έκανα ποτέ. Βλέπω πώς είναι η κοινωνία […] Όταν είσαι σε οικογένεια, δεν είναι πια τόσο αυθόρμητα τα πράγματα. Υπολογίζεις πολλά. Όταν έχεις ένα παιδί δεν είναι τόσο εύκολο να πεις πως θα πάρεις διαζύγιο. Βλέπω στο παιδί μου πόσο έχει ανάγκη και τους δύο γονείς» δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

 

Τέλος για το πώς αντιμετώπισε εκείνη το διαζύγιο των γονιών της είπε: «Εγώ ήμουν στα 11 όταν χώρισαν οι γονείς μου. Προφανώς θα έχω κάποια κατάλοιπα, αλλά από τα τρία αδέλφια ήμουν αυτή που είπα “Εντάξει και τι έγινε; Χωρίζουν οι γονείς”».


Πηγή: yupiii.gr