Είναι η Φαίη Σκορδά έγκυος; Από την προηγούμενη Παρασκευή, θέμα συζητήσεων στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια είναι η πιθανή εγκυμοσύνη της Φαίης.
Αφορμή στάθηκε η αιφνιδιαστική αποχώρηση της παρουσιάστριας, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, το πρωί από το πλατό της εκπομπής «Πρωινό mou». Tη συνέντευξη συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας μόνος του, στην Κάτια Δανδουλάκη.

Λογική σκέψη όλων - δεδομένου ότι η παρουσιάστρια έχει δηλώσει πόσο θέλει ένα ακόμη παιδάκι - ήταν πως η Φαίη είναι έγκυος.
Η βραδινή έξοδος του Γιώργου Λιάγκα την Παρασκευή το βράδυ μόνος του με τους συνεργάτες τους, ενίσχυσε τις φήμες.

Ποια είναι τελικά η αλήθεια;  

Η Φαίη λοιπόν δεν είναι έγκυος! Τουλάχιστον για την ώρα! Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι η παρουσιάστρια κόλλησε τον ιό γαστρεντερίτιδας που κυκλοφορεί, με αποτέλεσμα την Παρασκευή να βγάλει μετά βίας την εκπομπή, έστω και μέχρι εκείνη την ώρα της συνέντευξης με την κα. Κάτια Δανδουλάκη.  

Από της 12 και μετά όλα τα παρελκόμενα της συγκεκριμένης ίωσης, την έκαναν να μην μπορεί, κυριολεκτικά, να σταθεί στα πόδια της γι' αυτό και αποχώρησε.  

Ακόμη και η εγγραφή της Καθαράς Δευτέρας που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή το απόγευμα ακυρώθηκε αφού η Φαίη δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει και θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.  

Το Σαββατοκύριακο τα συμπτώματα υποχώρησαν και η παρουσιάστρια επανήλθε στους ρυθμούς της.   

Ο λόγος που η ίδια δεν έχει μπει στη διαδικασία να απαντήσει ευθέως και να διαψεύσει την είδηση είναι ότι αντίστοιχα θα πρέπει να το κάνει και όταν θα είναι πράγματι έγκυος. Ιδίως στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης αυτό δεν είναι κάτι που καμία έγκυος επιθυμεί να δημοσιοποιήσει. 

πηγή: fthis.gr