Από τον Τάσο (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλο  
Στα 16 του χρόνια ο Prince Michael Jackson όπως είναι το όνομα του μεγαλύτερου από τους απογόνους (αγνώστου πατρός) του θρύλου της μουσικής, αποφάσισε προφανώς με την αξία του και όχι με το όνομά του, να μην επαναπαυθεί στην κληρονομιά του. Λογική κίνηση αν σκεφτεί κανείς πόσο γρήγορα εξανεμίζονται αυτές οι κληρονομιές και πόσοι έχουν μερτικό.   

Με όρεξη για δουλειά, χτύπησε ταπεινά την πόρτα του «Entertainment Tonight» στο οποίο, με αξιοκρατικά κριτήρια τον «αγόρασαν» για ανταποκριτή του σόου. Η συμφωνία έκλεισε μόλις πριν από 7 μέρες μέσα στις οποίες η επαγγελματική επαφή του αμούστακου με τον χώρο της σόου μπιζ διεύρυνε τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και την ανάγκη του να εκφράσει τον ψυχικό του κόσμο.

Κάτι το οποίο και θα κάνει, υποδυόμενος έναν τραυματισμένο στα επόμενα επεισόδια του «90210», ο οποίος μέσα από την εμπειρία του δυστυχήματος του συνειδητοποιεί πόσο πολύτιμη είναι η ζωή (γουάου βαρεμάρας).  

Ο πολυτάλαντος και μάλλον αντιπαθητικός στη φάτσα, κατάλευκος πιτσιρικάς, όμως, επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες απειλές για την ψυχική μας υγεία στο άμεσο μέλλον: «Θέλω να γίνω παραγωγός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός» δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα. «Αστροναύτης, γυναικολόγος, πυρηνικός φυσικός, ναρκαλιευτής και διευθυντής συμφωνικής ορχήστρας», φαντάζομαι ότι θα είναι τα σχέδια του για την επόμενη εβδομάδα.
 

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz, στο twitter ως klarinabourana, κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb SIGAIKA PRODUCTIONS, για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το [email protected] για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης