Φέτος στα Όσκαρ τα είδαμε όλα στο κόκκινο χαλί. Υπέροχες κυρίες με φανταστικές τουαλέτες, κιτσάτες εμφανίσεις και μερικές άκρως προκλητικές.
Λέτε να έφταιγε η Πανσέληνος; Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιες κυρίες της showbiz, και μάλιστα μερικές από αυτές άκρως στυλάτες, αποφάσισαν φέτος να μας δείξουν τον… «εσωτερικό» τους κόσμο.

Επέλεξαν γι’ αυτό τουαλέτες με αβυσσαλέο ντεκολτέ που λίγα άφηνε στη φαντασία των άλλων.

Έκπληξη και μάλιστα αρνητική έκανε η εμφάνιση της Heidi Klum, που στο πάρτι του Elton John για τα Όσκαρ, επέλεξε μια ολόχρυση τουαλέτα του Julien Macdonald, που αποκάλυπτε το πλούσιο, αν και ολίγον πεσμένο στήθος της.

Εκρηκτική και η εμφάνιση της Irina Shayk στο πάρτι του Vanity Fair, όπου εμφανίστηκε με μια λευκή μακριά τουαλέτα του Graydon Carter και έκανε τους πάντες να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από το μπούστο της.

Αποκαλυπτικό ντεκολτέ και για την Britney Spears που έκανε solo εμφάνιση στο πάρτι του Elton John, με νέο χρώμα στα μαλλιά και διάθεση άκρως απελευθερωμένη.

Βυζ@κι@ έξω πέταξε και η Nicole Richie, με πιο κλασάτο τρόπο από τις προηγούμενες κυρίες, μάλλον γιατί δεν διαθέτει και τα ίδια προσόντα με εκείνες… ενώ αποκαλυπτικό ήταν και το ντεκολτέ της Halle Berry.

Σχεδόν… γυμνή εμφανίστηκε στο πάρτι για τα Όσκαρ η Olivia Munn… ενώ η Miranda Kerr έκανε μια μάλλον αποτυχημένη εμφάνιση, επιλέγοντας μια φαρδιά τουαλέτα που δεν κολάκευε την σιλουέτα της, με ένα απίστευτα βαθύ ντεκολτέ.

πηγή: star.gr