*Άρπαξε φωτιά το κέικ του Πετρετζίκη στο «Πρωινό μου», φωτογραφήθηκε η κ. Σκορδά με έναν κύριο μοντέλο, που την σήκωνε στα χέρια και δεν φορούσε παντελόνι, τρώει η κ. Σκορδά πιο πολύ από τον σύζυγο και συνάδελφό της και δεν παχαίνει, όμως, ενώ δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα, ενώ είπε στην Σάσα Σταμάτη να παρουσιάσει αυτή την εκπομπή, αν ξανακάνει αστείο πως έπεσε η Μενεγάκη!... Μα που τα βρίσκουν οι άτιμοι! Καινούργιο συκώτι βάλαμε απ' την ψυχαγωγία πια!
 
Άκης Πετρετζίκης, ο σεφ με τ' όνομα, και η Demy, με λατινικούς χαρακτήρες, αποφάσισαν να «μην παίζουν πια το κρυφτούλι με τα φλας των παπαράτσι και να ζήσουν χαλαρά τον έρωτά τους». Τι χαρά Θεέ μου! Τι χαρά!  

*Ράνια Θρασκιά – του εντέχνου και της κρατικής: «Δεν πιστεύω στις τέλειες ζωές και στους τέλειους ανθρώπους»… ίσως γιατί δεν έχουμε γνωριστεί!  

*Ράνια Θρασκιά – της ποιότητας και του δημοσίου: «Προσπαθώ να μαθαίνω από τα λάθη μου και να 'χω ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε σε σχέσεις αμοιβαιότητας». Αυτή η φρασεολογία η πιο της αμοιβαιότητας να πεις, είναι πρελούντιο για το τι μας περιμένει με το που θα αρχίσει η εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση. Λεξικά ολόκληρα θα απαγγέλει, με αμοιβαιότητα πάντα…  

*Αυτή την εβδομάδα άραγε που σπάει τη σιωπή του, κάνοντας συγκλονιστική εξομολόγηση ζωής ο Στράτος Τζώρτζογλου; Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω κενά στα παιδικά του χρόνια, μεταξύ 5ης δημοτικού και 1ης Γυμνάσιου…