Από τη Φανή Πλατσατούρα
Η 85η απονομή των Oscar στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία την περασμένη Κυριακή. Χρυσά αγαλματίδια, έντονο παρασκήνιο και celebrities πρώτης γραμμής που έδωσαν το παρών στη λαμπερή βραδιά. Μεταξύ αυτών και τρεις Ελληνίδες φίλες: Μαρία Μενούνος (με καριέρα παρουσιάστριας και ηθοποιού στο Hollywood), Χριστίνα Αλούπη (δημοσιογράφος σε ελληνικό σάιτ του Los Angeles), Μαριέττα Χρουσαλά (φτωχή πλην τίμια συγγενής από την Ελλάδα). Και η ώρα του quiz, ήρθε: Τι πήγε να κάνει η Μαριέττα - πρώην παρουσιάστρια, νυν σύζυγος εφοπλιστή- στο πάρτι που επακολούθησε των Oscar 2013; (για τα κανονικά Oscar πρόσκληση δεν βρήκε)...

Α) Πήγε να δοκιμάσει από κοντά τα γκουρμέ πιάτα που σερβιρίστηκαν στους Χολυγουντιανούς star.

Β) Είχε στην ντουλάπα της μια αφόρετη τουαλέτα της Σήλια Κριθαριώτη και δεν ήξερε που να την βάλει.. (στη φτωχή μας χώρα δεν διοργανώνονται πλέον τέτοια φαντασμαγορικά events)

Γ) Είχε καιρό να δει την καλή της φίλη Μαρία Μενούνος και της έλειψε.

Δ) Αμφισβήτησε ο σύζυγος Λέοντας το εύρος των γνωριμιών της και την πρότερη τηλεοπτική της καριέρα (πρώτο γρανάζι του ALTER, όχι αστεία) και εκείνη είπε: «Θα σου δείξω εγώ, θα φύγω στα ξένα για χολυγουντιανή καριέρα...»

Ε) Της είπε η μαμά Πατίτσα - Μαριγώ με τ΄ όνομα-: «Τράβα να δεις αν έρχομαι...» και η καημένη μας η Μαριέττα έφτασε μέχρι το Los Angeles.

ΣΤ) Ήθελε να συναντήσει από κοντά την αγαπημένη της Charlize Theron, με την οποία και τελικά φωτογραφήθηκε. Ναι, ναι ακόμη και οι star έχουν πρότυπα άλλους star.

Ζ) Χάθηκε στα στενά της πόλης των Αγγέλων, είδε συγκεντρωμένα φλας έξω από τη δεξίωση και μπήκε.

Η) Εξωγήινοι την άρπαξαν την ώρα που κοιμόταν στο πουπουλένιο της στρώμα και τη μετέφεραν στη διάσταση των Oscar.

Θ) Ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει ένα ταξιδάκι αναψυχής, να συναντήσει από κοντά διεθνείς αστέρες του καλλιτεχνικού χώρου και να ανεβάσει μετά φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παίξει θέμα στο φτωχό μας τηλεοπτικό κουτί.

Ι) Όλα τα παραπάνω...

Για ψηφίστε γιατί μας τρώει η περιέργεια...