Στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό της αγαπημένης του, Κατερίνας ζει αυτήν την περίοδο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Οσοι έχουν δει τον τελευταίο καιρό τον παρουσιαστή από κοντά έχουν να λένε για την πολύ καλή διάθεση που έχει, αλλά και για τις πλάκες του.


Οι λόγοι είναι πολλοί... Πρώτα από όλα, όλες οι φετινές επαγγελματικές επιλογές του παρουσιαστή πάνε πολύ καλά. Βέβαια τα επαγγελματικά δεν είναι ο κύριος λόγος της ηρεμίας και της καλής διάθεσης του Γρηγόρη. Η σχέση του με την Κατερίνα πάει τόσο καλά, που πριν από λίγες ημέρες επισημοποιήθηκε. «Ο Γρηγόρης βρήκε στην Κατερίνα πράγματα και συναισθήματα διαφορετικά από τις προηγούμενες σχέσεις. Είναι ήρεμος, κατασταλαγμένος και ευτυχισμένος», αναφέρει άτομο του περιβάλλοντον του παρουσιαστή.
 

Το όμορφο ζευγάρι πριν από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, πραγματοποίησαν ταξίδι στην Ιταλία, που συνέπεσε με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Το ταξίδι στη γειτονική χώρα περιλάμβανε τρεις στάσεις: Ρώμη, Βενετία και Μιλάνο. Στη μαγευτική Βενετία, λοιπόν και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Μάρκου, λέγεται ότι ο Γρηγόρης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.
 

Βέβαια το ζευγάρι δεν έχει ορίσει ακόμα ημερομηνία γάμου ούτε σκοπεύει να το κάνει στο άμεσο μέλλον. Γρηγόρης και Κατερίνα γύρισαν ιδιαίτερα ανανεωμένοι από την Ιταλία και πλέον ο παρουσιαστής ετοιμάζεται πυρετωδώς για το τηλεοπτικό του comeback.