Από τη Φανή Πλατσατούρα
Εμείς τα λέγαμε αλλά πλέον έχουμε και τα πειστήρια. Μελέτη που έγινε στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια με επικεφαλής Έλληνα καθηγητή ψυχιατρικής -όπου και αν πας, τα γαλανόλευκα θα σε συντροφεύουν- απέδειξε ότι δεν αρκούν οι δυο ευλογημένες μέρες του Θεού, Σάββατο και Κυριακή, για να ξεκουραστείς όταν προηγουμένως έχεις περάσει μια εξουθενωτική εβδομάδα. 

Όσοι δε έχουν αναλάβει δημαρχιακά καθήκοντα δεν ξεκουράζονται ούτε το Σαββατοκύριακο. Ή μήπως εργάζονται μόνον τότε...; Ρητορική η ερώτησις... Όπως και να 'χει ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος με τ΄ όνομα, ο οποίος ούτε τα τηλέφωνά του δεν ευκαιρεί να σηκώσει λόγω φόρτου εργασίας, έχει πέσει με τα μούτρα στην αντιμετώπιση κάθε είδους προβλημάτων της ελληνικής υπαίθρου. Θέλει να ξαναγεννήσει από τις στάχτες της την κωμόπολη της Φθιώτιδας και μέχρι στιγμής μια χαρά τα καταφέρνει. Μια φορά, όρκο δεν παίρνω...

Και επειδή κ. Γκλέτσο μου σας ταλαιπωρούσε και η καρδιά σας θα σας το πω με τρόπο, μην τυχόν και φουντώσετε, εκραγείτε και έχουμε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Μίλησε για εσάς ο κ. Πάνος Κοκκινόπουλος στην εκπομπή της εγκυμονούσας Σταματίνας Τσιμτσιλή και καλά λόγια δεν είπε. «Υπήρχαν ηθοποιοί που έγιναν γνωστοί από σκάνδαλα και την επόμενη ημέρα έγιναν δήμαρχοι», υποστήριξε. Εγώ μόλις διάβασα τη δήλωση, κατευθείαν εσάς σκέφτηκα και αν η σκέψη μου είναι απλοικά λογική και προβλέψιμη, να με συγχωράτε!

Τι κοινό έχει η Κατερίνα Λέχου με τον Απόστολο Γκλέτσο...; Εκτός του ότι έπαιζαν μαζί ένα φεγγάρι σε σειρά του ALPHA, είναι και οι δύο κατά της ιδιοκτησίας. Για την πρώτη πριν λίγες μέρες το πληροφορηθήκαμε, που το ομολόγησε μόνη της σε συνέντευξή της στο περιοδικό Ηello. Πνευματικής, ατομικής, κοινωνικής, βιομηχανικής, ψηφιακής και πάει λέγοντας; Πιάσατε όλη τη γκάμα ιδιοκτησίας ή αναφέρεστε κάπου συγκεκριμένα; Τα λεγόμενα της κα. Λέχου έρχεται να επιβεβαιώσει και ο Νίκος Δήμου, που τα φώναζε ο άνθρωπος εδώ και χρόνια: «Η ιδιοκτησία σκλαβώνει. Ανήκεις σε ό, τι σου ανήκει...»

Και αφού ολοκλήρωσε η ηθοποιός το κήρυγμα περί κοινοκτημοσύνης, πέρασε μετά στα του οίκου της. Διαφήμισε τη νέα της δουλειά -θα υποδύεται τη γυναίκα του Φιλιππίδη στον «Ακάλυπτο»- και όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα μπορούσε να μοιάζει σε μια Ευρωπαία ντίβα του κινηματογράφου, εκείνη απάντησε με στομφώδες πάντα ύφος: «Θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά θεωρώ ότι ξεκινάς από τον τόπο σου...» Σε απλά ελληνικά: «είναι καιρός μανούλα μου να ανοίγω φτερά για διεθνή καριέρα και να με συγκρίνουν με τις ξένες;»

Το είδε το όνειρο πως είναι ιέρεια της έβδομης Τέχνης η Λέχου, το είδε και η Βίσση. (μην τρώτε καλέ βαριά το βράδυ!) Με «δαιμονικό» ύφος υποστήριξε στην εφημερίδα Real News πως θα ήθελε να έχει γεννηθεί σοπράνο για να ερμηνεύει ρόλους εποχής. Τρέμε Μονσερά Καμπαγιέ από τη Βίσση θα το βρεις! To είδαμε -και- εμείς το όνειρο το προφητικό...

Καλό και ξεκούραστο (;) ΣΚ!