Από τη Φανή Πλατσατούρα
Είσαι φωτογράφος, στήνεσαι καρτερικά για ώρες ολόκληρες προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα δυνατό φωτογραφικό θέμα από αυτά που γίνονται εξώφυλλα σε ιλουστρασιόν σελίδες, προκαλούν μια αρρωστημένη σαδομαζοχιστική χαρά στον αναγνώστη και πουλάνε πάντα σαν τρελά. Ή καίγεσαι ή θησαυρίζεις!

Angelina Jolie - Brad Pitt! Eίναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Hollywood και τραβάνε σαν μαγνήτης τα φωτογραφικά φλας. Είναι οι δικοί μας αντίστοιχοι Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος. Ξέρω, ξέρω, οι διαφορές τους μεγάλες και τα μεγέθη ουσιαστικά μη μετρήσιμα αλλά για τη μικρή μας χώρα θεωρούνται star πρώτης γραμμής. (Ο Ματέο λόγω Ελένης)

Στον φαντασμαγορικό χώρο του Hollywood ξέσπασε σκάνδαλο με τον θάνατο ενός φωτογράφου. Κάποιοι έσπευσαν να κάνουν λόγο για απόπειρα δολοφονίας, υποκινούμενη από τη star Jolie. Ο λόγος; Ο άτυχος παπαράτσι ήξερε να κάνει καλά τη δουλειά του. Λέγεται λοιπόν, ότι κρατούσε καλά φυλαγμένες στο συρτάρι του φωτογραφίες που απαθανάτιζαν τον Pitt σε τρυφερές περιπτύξεις με άλλη γυναίκα, την ίδια περίοδο που επίσημη σύντροφός του ήταν η Jolie.

Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι τηγάνια - και ό, τι υπήρχε πρόχειρο σε μαγειρικό σκεύος- έφαγε στο κεφάλι ο Brad γι΄ αυτό το ολίσθημά του, ούτε μπορούμε να φανταστούμε πόσες φορές έπεσε στα δίμετρα πόδια της θεάς Jolie, προκειμένου εκείνη να του δώσει το πολυπόθητο συγχωροχάρτι.

Το θέμα είναι ότι ο αρρενωπός star την έκανε την κουτσουκέλα, η φαντασίωση σχεδόν κάθε άνδρα που ακούει στο όνομα Angelina έφαγε κέρατο (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!) και ο έρμος ο φωτογράφος που θέλησε να κάνει τη δουλίτσα του... βρέθηκε νεκρός (!)

Σκεφτείτε στη μικρή μας χώρα τώρα, που το κουτσομπολιό και η ίντριγκα είναι τα εθνικά μας χόμπι, να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο. Το σενάριο είναι τελείως υποθετικό και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...

Η Ελένη ως γάτα που είναι θα πιανε τον Ματέο επ΄αυτοφώρω στο κρεβάτι με τη δίμετρη ξανθιά και θα φρόντιζε να μην μάθει τα κατορθώματα του αγαπημένου της από τα περιοδικά. Εν συνεχεία θα έδινε τέσσερις - πέντες μισθούς της στον φωτογράφο που τράβηξε τον σύντροφο Ματέο σε απογευματινή βόλτα με την ξανθιά καλλονή (μικρότερη της Ελένης σε ηλικία), θα του 'ταζε και ένα αποκλειστικό «Η Μενεγάκη topless στην παραλία» και το θέμα θα έληγε εκεί. Η ιστορία θα 'χε αν μη τι άλλο happy end...

... Ο φωτογράφος θα έβλεπε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να φουσκώνουν επικίνδυνα, η Μενεγάκη θα συνέχιζε να λατρεύεται από το πλήθος (ειδικά μετά το τελευταίο αισθησιακό γυμνό της στην παραλία) και ο... Ματέο θα άλλαζε μέρος διαμονής. Στον κήπο, μέσα στο σπιτάκι του σκύλου δίπλα από τις ανθισμένες αμυγδαλιές...

Συμπέρασμα 1: Οι άνδρες έχουν στο dna τους την απιστία... 

Συμπέρασμα 2: Η φαντασία μας καμιά φορά ξεπερνά κάθε όριο...

Συμπέρασμα 3: Ποτέ μην λες ποτέ...