Ο Ησαϊας Ματιάμπα έβαλε μια και καλή στη θέση του τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, που εδώ και αρκετό καιρό «πολιορκεί» και πάλι την πρώην αγαπημένη του και νυν σύντροφο του τραγουδιστή, Αθηνά Οικονομάκου όπως αποκαλύπτει σήμερα το περιοδικό Ciao
«Μην τολμήσεις να πλησιάσεις ξανά την Αθηνά γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου», φαίνεται να ήταν τα λόγια του γνωστού τραγουδιστή στον ηθοποιό. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του τραγουδιστή ο Ησαϊας έστειλε τελεσίγραφο στον Μπουγιούρη για να σταματήσει να επικοινωνεί με την Αθηνά Οικονομάκου

Τι και αν η όμορφη ηθοποιός μετά τον έρωτά της με τον Παναγιώτη, ζει όμορφες στιγμές εδώ και περίπου ένα χρόνο με τον Ησαϊα, ο Παναγιώτης εξακολουθεί να θέλει να βρίσκεται στην ζωή της, πόσο μάλλον τώρα που ο ίδιος δεν διατηρεί πλέον σχέση με την Πηνελόπη Πλάκα.

Όπως αναφέρει το Ciao, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του Παναγιώτη από την Αθηνά, ο ζεν πρεμιέ άρχισε να «πολιορκεί» ξανά την πρώην του, με γραπτά μηνύματα στο κινητό της. Ακόμα και όταν εκείνος έμαθε ότι η Αθηνά βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του Ησαϊα, δεν σταμάτησε να την «πολιορκεί». Τι και αν εκείνη του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του, εκείνος συνέχιζε.. 

Το περιβάλλον της σημειώνει πως ακόμα και όταν ο ίδιος είχε σχέση με την Πηνελόπη Πλάκα εξακολουθούσε να στέλνει μηνύματα στην Αθηνά μόνο και μόνο για να μάθει τι κάνει.. Το ποτήρι ξεχείλισε και αφότου έμεινε μόνος άρχισε να στέλνει με μεγαλύτερη συχνότητα μηνύματα στην Αθηνά, προκειμένου να βρεθούν από κοντά και να τα πουν.