Ο Γιώργος Καραμέρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» και απάντησε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και σε όσα ισχυρίστηκε εκείνη στο Πρωινό Mou, πριν λίγες ημέρες, σχολιάζοντας τη συνεργασία της με το «10 με 1 μαζί» - μια εκπομπή που παρουσίαζε ο Γιώργος Καραμέρος μαζί με τον Σπύρο Χαριτάτο.  
Ο δημοσιογράφος, μετά από σχετική ερώτηση της ρεπόρτερ, είπε: «Εμείς δεν ασχολούμαστε, όπως ακριβώς είπες. Όχι γιατί απαξιούμε, αλλά επειδή όταν ήμουν μικρός η μαμά μου είχε πει ότι όποιος ανακατέβεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Εγώ με τα πίτουρα δεν πρόκειται να ξανανακατευτώ ποτέ».  

Μάλιστα, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Πέρα από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι παίζουν με συμφέροντα και λεφτά, εγώ έμεινα πάντα μακριά από αυτά», ενώ για τις σχέσεις του σήμερα με το τότε τηλεοπτικό του ταίρι, τον Σπύρο Χαριτάτο, αποκάλυψε: «Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, μιλάμε συχνά, συζητάμε πράγματα που αφορούν την ειδησεογραφία και την πολιτική επικαιρότητα. Δεν συναντιόμαστε πολύ λόγω υποχρεώσεων, για κανέναν άλλο λόγο».