current views are: 1

11 Μαρτίου 2013
Δημοσίευση12:09

Γεύμα με τη Νάντια…; Πες «όχι»!

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα παραχώρησε η Νάντια Μπουλέ. Αφού διαφήμισε τη δουλειά της και μίλησε για τις αμοιβές των παρουσιαστών και τον έρωτα στη ζωή της, αναφέρθηκε ύστερα στη δίαιτα που ακολουθεί για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Δημοσίευση 12:09’
αρθρο-newpost

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα παραχώρησε η Νάντια Μπουλέ. Αφού διαφήμισε τη δουλειά της και μίλησε για τις αμοιβές των παρουσιαστών και τον έρωτα στη ζωή της, αναφέρθηκε ύστερα στη δίαιτα που ακολουθεί για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα παραχώρησε η Νάντια Μπουλέ. Αφού διαφήμισε τη δουλειά της και μίλησε για τις αμοιβές των παρουσιαστών και τον έρωτα στη ζωή της, αναφέρθηκε ύστερα στη δίαιτα που ακολουθεί για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.
«Γενικά τρώω σωστά, έχω καλές συνήθειες, τρώω φρούτα, σαλάτες, επίσης μαγειρεύω κάθε μέρα και τον τελευταίο καιρό έχω πάθει τρέλα με τα βιολογικά, τρώω λιναρόσπορο, ακάι και τέτοια», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Συμπέρασμα 1: Κρέας κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα.

Συμπέρασμα 2: Είναι κορίτσι για σπίτι, μαγειρεύει καθημερινά. 

Συμπέρασμα 3: Ξέρει να κρατά χαρακτήρα σε γευστικούς πειρασμούς

Συμπέρασμα 4: Αφού ψωνίζει βιολογικά που κοστίζουν κάτι παραπάνω, καλά λεφτάκια έβγαλε από την παρουσίαση.

Συμπέρασμα 5: Το σταριλίκι θέλει πολλές αντοχές και θυσίες.

Συμπέρασμα 6: Αν πάτε σε ταβέρνα της Χασιάς με τη Νάντια, καλά δεν θα περάσετε.

Συμπέρασμα 7: Δεν θα χρειαστεί να παραγγείλετε και σόδα μετά το γεύμα. Τι να χωνέψετε, τον σπόρο…;

Υ.Γ.: Τον λιναρόσπορο τον ξέραμε (τον τρώνε και οι διαβητικοί). Γι΄ αυτό το ακάι όμως, πληροφορίες δεν βρήκαμε. Μόλις το διαβάσαμε δηλαδή, περισσότερο για πολεμική τέχνη μας έκανε, παρά για φαγητό. Όσο ζεις, μαθαίνεις!

Φ.Π. 


σχετικα αρθρα