Ζέτα Θεοδωροπούλου - κουνέλα: Το παπούτσι αυτό μόλις τελειώσει η κρίση στα ακίνητα τις επόμενες δεκαετίες θα πωλείται ως μεζονέτα χωρίς το κορίτσι κάτοικο. Το παπούτσι έχει και σήμανση κόκκινη για να ρυθμίζει την κίνηση μπροστά από το ακίνητο. Το κορίτσι κάτοικος - κουνέλα, κάθισε αποκαμωμένη γιατί γνωρίζει ότι είναι αδύνατον να ανέβει τα σκαλιά. Περιμένει να της καταβάσουν σχοινιά και καλάθια, ειδικά καλεσμένοι μοναχοί από τα Μετέωρα, μήπως και προλάβει να μπει εντός του οικήματος πριν αλλάξει η μόδα και η σεζόν γενικότερα.

 

Λάουρα Νάργες: Είναι γεγονός. Οι φυλακισμένες με τις ριγωτές στολές το σκάνε όποτε θέλουνε από τον Κορυδαλλό. Κρύβουν δε τα χέρια πίσω για να μην φαίνονται οι χειροπέδες. Καλή λευτεριά Λάουρα Νάργες!

 Ομαδική σαν σχολική φωτό:
Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε ρόλο που έκανε πανελλήνια αγαπητό ο Αντώνης Καφετζόπουλος αγκαλιάζει τη γυαλιστερή σαν ντισκομπάλα Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Όμως το ενσταντανέ κλεβει η Τζένη Θεωνά ντυμένη καραγκούνα σε παστέλ αποχρώσεις. Τη στάμνα της για να γεμίσει νερό στη βρύση την έχει αφήσει παραπέρα μαζί με τα τσαρούχια.  
 Μυρτώ Aλικάκη: Ευφράνθηκε η καρδούλα μας. Μια ωραία γυναίκα σε μία φωτογράφιση αξιώσεων με εξαιρετικό στάιλινγκ και μέγα καλλιτέχνη φωτογράφο. Όπως παλιά!