Σταματίνα πέρασες τον τελευταίο έναν χρόνο καθόλου από τα ΙΚΕΑ; Αυτά τα πολυκαταστήματα επίπλων που διαθέτουν ωραίες καφετιέρες στους εσωτερικούς τους χώρους; Α! Πέρασες! Και τι λες...; Σου μύρισε κεφτεδάκι και είπες να τσιμπήσεις...; 
Σου έχουμε άσχημα νέα! Τα κεφτεδάκια αυτά δεν ήταν από μοσχάρι αλλά από άλογο (!) Μην άγχεσαι μαζί με 'σενα χλιμίντρισαν και ένα σωρό άλλοι που επισκέφθηκαν τα ΙΚΕΑ και θέλησαν να γευτούν τον περίφημο κεφτέ τους. 

Το θέμα είναι ότι οι παρενέργειες από την κατανάλωση αλογίσιου κρέατος στους περισσότερους πέρασαν, και τους έμεινε μόνο ένα έντονο αίσθημα αηδίας. Εσύ μάλλον αποτελείς εξαίρεση, αφού υπέστεις τόσο μεγάλο σοκ που βλέπεις άλογα ακόμη και στον δρόμο για τα studio του ΑΝΤ1.

«Απίστευτο κι όμως αληθινό... Το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά συνάντησα ένα άλογο... Μάλιστα ήρθαμε πολύ κοντά...», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και ανέβασε σχετική φωτογραφία. 

Το άλογο το είδαμε και εμείς (και στα ΙΚΕΑ δεν έχουμε πάει) από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το θέμα μας είναι αυτό το «μάλιστα ήρθαμε πολύ κοντά...» Αυτό σε μόνιμη ζημιά από το αλογίσιο κρέας που δοκίμασες μου κάνει σε πρώτη φάση και στις ορμόνες σου που παίζουν τρελό χορό λόγω εγκυμοσύνης σε δεύτερη.

Υ.Γ.: Σταματίνα το κείμενο είναι γραμμένο με διάθεση χιούμορ, στοιχείο που ξέρουμε ότι διαθέτεις και με το παραπάνω!

Φ.Π.