Μια κόντρα με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Βαγγέλη Περρή έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες μέρες. Αφορμή στάθηκαν κάποιες δηλώσεις του Περρή για το ύφος του Γρηγόρη στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος» και το στυλ που βγάζει σαν παλικαράκι, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Τελευταία με αγαπάει πάρα πολύ ο Βαγγέλης ο Περρής. Από τότε που έφυγε από το ραδιόφωνο που τώρα είμαι εγώ. Μάλλον έχει να κάνει με αυτό. Προσπαθώ να θυμηθώ πόσων χρονών είναι ο Περρής. Κοντεύει στα 60 και συνεχίζει να κάνει τα ίδια πράγματα», είπε ο Αρναούτογλου.

«Χοντρό!», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας. «Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γρηγόρη να απαντάει τόσο ανοιχτά, άρα είναι εκνευρισμένος», συνέχισε. «Γιατί να ξέρει καλύτερη τηλεόραση και να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η γνώμη του Περρή από αυτή του Αρναούτογλου για την τηλεόραση; Θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον να μιλήσει ο Γρηγόρης για την τηλεόραση».

Η συζήτηση στο πάνελ της εκπομπής συνεχίστηκε στο ίδιο ύφος με κύριο θέμα το ποιος είναι σωστό να σχολιάζει και να ερωτάται για τα τηλεοπτικά πρόσωπα.