Στα βόρεια προάστια της Αθήνας απαθανάτισε ο φακός του ΟΚ! την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο την περασμένη εβδομάδα.
Το ζευγάρι, που τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας μένει στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη  στα Μελίσσια –αν και ο Μάκης Παντζόπουλος εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιόκτητη κατοικία του στην Εκάλη-ακολουθεί κάθε μέρα ξεχωριστό πρόγραμμα από το ξεκίνημα της ημέρας.

Αυτή τη φορά η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε για λίγο, την Τετάρτη 6 Μαρτίου έξω από κατάστημα στη Νέα Ερυθραία και στη συνέχεια αναχώρησε με προορισμό το Πικέρμι όπου βρίσκεται το στούντιο της εκπομπής της. Ο Μάκης Παντζόπουλος διεκπεραιώνει καθημερινά δικές του υποχρεώσεις, όχι μόνο στα βόρεια προάστια αλλά και σε πιο κεντρικές περιοχές της Αθήνας. Ο φακός τον εντόπισε το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαρτίου ενώ κατευθυνόταν σε επαγγελματικό ραντεβού. Το απ

όγευμα της περασμένης Παρασκευής το ζευγάρι ταξίδεψε για το Σαββατοκύριακο στα Άχλα της Άνδρου μαζί με τα τρία παιδιά της Ελένης, την μητέρα της και τον πατριό της.