Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα
Το όριο στο χιούμορ, στην πλάκα, στην παρείστικη χαλαρή θεματολογία, δεν μπαίνει από εξωγενείς παράγοντες, αλλά απ' αυτούς που το δοκιμάζουν. Είναι υπόθεση παιδείας, καλλιέργειας, συναίσθησης της ώρας, της στιγμής, της εποχής. Είναι απόρροια προσωπικής εμπειρίας, διαβασμάτων, παθών και παθημάτων. Ο ίδιος βάζεις τα όρια σου και αν αδυνατείς, κανείς δε μπορεί να στα επιβάλλει.

Παρασκευή πρωί με μεσημεράκι, μεταξύ 10 με 1, που ο κόσμος είναι στις δουλειές, στις ουρές στις εφορίες και στη ΔΕΗ, στα σχολεία, στις σχολές, στα εκπαιδευτήρια, η εκπομπή που σαρώνει στις νεανικές ηλικίες (και να σκεφτείς είναι υποχρεωτική η φοίτηση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, άρα ποιοι νέοι είναι σπίτι και δεν χάνουν το μαγείρεμα του Πετρετζίκη;), η συζήτηση αφορούσε στα προσόντα του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Φέρεται να έκανε πλάκα ο Βαγγέλης Περρής πως ο Γρήγορης τα 'χει όλα μικρά, κάνοντας λογοπαίγνιο με τα «μικρογεύματα Γρηγόρης» και εξαπολύθηκε η πρωινή εκδίκαση της υπόθεσης. «Εγώ άλλα ξέρω για το μέγεθος!» δηλώνει η αγαπημένη αλλά αυθόρμητη Σάσα Σταμάτη, «μου έχουνε πει ότι έχει βοηθήσει ο Θεός πολύ! Ήταν στα κέφια του τότε! Εγώ δεν έχω δει! Κάτι φίλες μου, μου το είπαν! Αλήθεια τώρα! Βουίζει η πιάτσα, ότι ο Γρηγόρης το έχει το θέμα! Πλούσια τα ελέη που λένε!».

Το θέμα συζητήθηκε, αναλύθηκε διεξοδικά και τοποθετηθήκαν όλοι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι, μοντέλα – καλεσμένοι, παρουσιαστές και συμπαρουσιαστές! Είναι προφανώς στα πλαίσια της ψυχαγωγίας, η κομψή αναφορά πληροφοριών για τα προικιά ή όχι δημοσίων προσώπων. Αναλύαμε τα κιλά, το ύψος, τα ρούχα, τις ηλικίες, τώρα ήρθε η ώρα και να μετράμε τα απόκρυφα! Τώρα αν αυτό εσείς το βρίσκετε διασκεδαστικό, πολιτισμένο, ευχάριστο, τότε θα πρέπει να αναγορεύσουμε σε σύγχρονα είδωλα της κομψότητας του διάλογου και του ευγενούς τηλεοπτικού χιούμορ τον Φίλιππο Καμπούρη, την Τζίνα Ντρούλη και τον εθνικό μας σταρ κ. Ευαγγελόπουλο! Αν πάντα ευκαιρεί για μεταγραφές το Μέγκα…