Η Σία  Κοσιώνη σε συνέντευξή της σχολίασε τα δελτία ειδήσεων αλλά και την δική της πορεία στον χώρο.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρίσκεται στο ΣΚΑΙ πολλά χρόνια και δηλώνει στην εφημερίδα "Real Life": "Ένα ταξίδι με πολύ ανηφόρα, πολλές και επικίνδυνες στροφές, λακκούβες και τρελούς οδηγούς. Ταυτόχρονα όμως ένα ταξίδι με όμορφα τοπία και αξέχαστες εμπειρίες. (...) Έκλαψα, γέλασα, φοβήθηκα, πολλοί με βοήθησαν και πολλοί με αμφισβήτησαν".

Επίσης αναφέρθηκε και  στις φήμες που ήθελαν πολλά πρόσωπα να την αντικαθιστούν κατά καιρούς στην θέση της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του σταθμού: “Υπήρξαν αληθινά περιστατικά και πολλές φήμες. Τις φήμες δεν τις σχολιάζω, γιατί δεν με αφορούν ποτέ. Αφορούν πάντα και μόνο αυτούς που τις διαδίδουν. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι είμαι ακόμα εδώ”.

Τέλος η Σία Κοσιώνη σχολίασε για τη μελλοντική της πορεία: "Δεν υπάρχει δημοσιογράφος που θα σας πει ότι δεν θα ήθελε να ηγείται ενός δελτίου που να είναι πρώτο σε τηλεθέαση. Προφανώς. Πιστεύω όμως ότι ο λυσσαλέος ανταγωνισμός στην Ελλάδα έχει βλάψει παρά έχει ωφελήσει την ενημέρωση", ενώ παραδέχτηκε πως είχε μείωση στις αποδοχές της: "Όπως όλοι οι συνάδελφοί μου έτσι και εγώ υπέστην μείωση αποδοχών".