Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα το πρωί η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

"Η συνεργασία μας με τον Λάκη είναι πιο στενή. Τον ξέρω χρόνια. Εγώ είχα παίξει τα πρώτα του κείμενα, σ’ ένα φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα. Έχω ακόμα χειρόγραφα αυτά τα κείμενά του. Τα κείμενα τα διαβάζω πριν βγούμε αλλά έχουμε και το μόνιτορ. Πολλές φορές ο Λάκης ξεφεύγει από το κείμενό του αλλά και εγώ, και το δέχεται ο Λάκης. Αν δεν χάνεται το νόημα, το απολαμβάνει και γι’ αυτό και γελάμε πολυ".

Δεν παρέλειψε να κάνει και τη δική της κριτική για το πρόσωπο του Λάκη: "Το τοπ τού Λάκη είναι το μυαλό του και όσα γράφει. Όσα σχολιάζει, έχει ένα σουρεαλισμό ο οποίος ταιριάζει παντού. Δεν συμφωνώ με τις εμμονές που έχει με κάποια πρόσωπα αλλά και ως σωματείο είμαστε δίπλα του όχι γιατί είναι ο Λάκης αλλά γιατί δεν δεχόμαστε λογοκρισία από κανέναν. Εγώ τη λέω τη γνώμη μου και ο Λάκης δεν θυμώνει μαζί μου. Πιστεύω πως δίνει παραπάνω αξία σε κάποια πρόσωπα, σ’ αυτά που τον μηνύουν".