Το «προσωπικό ταξίδι» του Keith Richards, το ταξίδι της ζωής του, που αποτυπώνεται στην πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του με τίτλο «Life», γιορτάζει η Louis Vuitton.

Έχοντας αποσπάσει κριτικές που κάνουν λόγο για την «απόλυτη ροκ αυτοβιογραφία», το βιβλίο για τη ζωή του μεγάλου ροκά θα διατίθεται από την ιστοσελίδα της Louis Vuitton, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου στη Βόρειο Αμερική, όπως το κατάστημα της 5ης Λεωφόρου της Ν. Υόρκης, του Rodeo Drive στο Λος Άντζελες και του Bal Harbour στο Μαϊάμι.

Το «Life» περιγράφει τον Keith Richards στα νεανικά του χρόνια, όταν άκουγε φανατικά δίσκους των Chuck Berry και Muddy Waters, στα χρόνια των Rolling Stones όταν εκτοξεύτηκε στον πυρετό της δόξας, αλλά και το lifestyle του ροκ σταρ, που μαζί με τον Mick Jagger τον έκανε προσωποποίηση της κραιπάλης.

Η σχέση του γερόλυκου της ροκ με τη Louis Vuitton ξεκίνησε το 2008, όταν το… αγόρι των Rolling Stones συμμετείχε σε διαφημιστική της καμπάνια, στην οποία η Annie Leibovitz τον φωτογράφησε δίπλα σε μια θήκη κιθάρας που φυσικά φέρει το διάσημο μονόγραμμά της.