Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβoνται, έτσι λοιπόν και η Ευγενία Νιάρχου με τον νέο της αγαπημένο Χρήστο Οικονόμου δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το πέρσι το καλοκαίρι στη Μύκονο και από τότε το φλερτ ανάμεσά τους ήταν πολύ έντονο.
Η Ευγενία όπως κάθε καλοκαίρι είχε έρθει στο Νησί των Ανέμων με την παρέα της και καθημερινά απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία της Ψαρρούς και στα πιο in νυχτερινά club του νησιού.
Την ίδια περίοδο στο νησί βρισκόταν και ο γιος του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου, μαζί με τους πολύ καλούς του φίλους Κωνσταντίνο και Σωκράτη Κόκκαλη.

«Με το που είδε ο Χρήστος την Ευγενία εντυπωσιάστηκε. Ο κοσμοπολίτικος αέρας της σε συνδυασμό με το μοναδικό στιλ και την εμφάνισή της, τον έκαναν να θέλει να τη γνωρίσει καλύτερα. Και η αλήθεια είναι ότι την κυνήγησε αρκετά για να καταφέρει να την πείσει για τις προθέσεις του και να γίνουν ζευγάρι», λένε φίλοι του ζευγαριού στη Real Life.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αρκετά χαμηλών τόνων και προσπαθεί να περνά όσο πιο απαρατήρητο γίνεται. Και στους δύο αρέσει να διασκεδάζουν σε exclusive parties σε όλο τον πλανήτη, τα οποία γίνονται για λίγους και εκλεκτούς και φυσικά μόνο με πρόσκληση.

Το περασμένο Σάββατο μάλιστα η Ευγενία και ο Χρήστος βρέθηκαν στην Αθήνα για το γάμο των πολύ καλών τους φίλων, Αλέξανδρου Στρογγυλού και Ιλένας Κόκκου.

Στο γάμο παραβρέθηκαν και πολλοί γαλαζοαίματοι, όπως η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, η σύζυγός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία και η νύφη της Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο Χρήστος Οικονόμου είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες και ο πατέρας του θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους εφοπλιστές στον κόσμο.
Ευγενία και Χρήστος απολαμβάνουν τον έρωτά τους και μάλιστα με τις ευχές της οικογένειας Νιάρχου που έχει δώσει το… «πράσινο φως» για τη σχέση.