Προκαλεί συχνά - πυκνά. Άλλοτε με τις ενδυματολογικές του επιλογές και άλλοτε με τις δημόσιες δηλώσεις του. Στο τελευταίο του video clip πόζαρε ως Τσάρλι Τσάπλιν, αποκαλύπτοντας την ίδια στιγμή ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου και ακούσαμε πολλά... Για τον βιασμό του από τους φωτογράφους, για την υποτιθέμενη κόντρα του με την Κατερίνα Στανίση αλλά και τους... γλύφτες του επαγγέλματος.
Είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης,ο οποίος μίλησε για ακόμη μια φορά έξω απ΄ τα δόντια.

«Δεν είμαι κρατημένος, είμαι αυτός που είμαι. Άμα θέλω να αφεθώ, θα αφεθώ... Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κινήσει τις μάζες. Μ*λ*κίες έχω κάνει πολλές. Έχω πλακωθεί με άνθρωπο που προσπάθησε να με φωτογραφίσει, ενώ διασκέδαζα. Δεν φοβάμαι να δείξεις αύριο σε ένα κανάλι τις μ*λ*κίες που έκανα με τον Πέτρο ένα βράδυ, αλλά με ενοχλεί που δεν καταλαβαίνουν πως το να με φωτογραφίσεις με το κινητό εκείνη τη στιγμή είναι ένας βιασμός», είπε ο γνωστός τραγουδιστής για να συνεχίσει στον ίδιο τόνο: 

«εγώ γλύφτες δεν είχα ποτέ στη ζωή μου, όπως και όλα αυτά με τις μαρκίζες δεν τα ξέρω καν... Υπάρχουν άρρωστοι συνάδελφοι μου με τη μαρκίζα, αλλά αν έχεις ξεκαθαρίσει σε μια δουλειά τι και ποιος είσαι, να πας να βρεις τι μετά; Το όνομα σου αλλού; Έλα τώρα…».

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας η υποτιθέμενη κόντρα του με την Κατερίνα Στανίση, με την οποία μάλιστα θα τραγουδήσουν μαζί το καλοκαίρι σε κεντρικό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Τσακώθηκαν τελικά για το ποιος θα μπει πρώτο όνομα στη μαρκίζα; Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο τραγουδιστής:

«Αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι. Εγώ τη λατρεύω, δεν είχαμε ποτέ τίποτα με τη Στανίση. Δεν πειράχτηκε καθόλου που είπα το τραγούδι της (Σε έχω κάνει Θεό). Κάποιος έγραψε, όμως, πως η Στανίση είχε πρόβλημα με τον Μαζωνάκη για το θέμα αυτό. Ένα βράδυ, λοιπόν, πήγα με δυο φιλαράκια να την ακούσουμε και με κάλεσε στην πίστα η Κατερίνα. Ανέβηκα με μια φόρμα -ήμουν από πρόβες- και πάντα όταν λέω αυτό το κομμάτι σκύβω στα γόνατα και το τραγουδάω επειδή λέει “σε έχω κάνει Θεό”. Την επόμενη μέρα βγήκαν και έγραψαν πως ο Μαζωνάκης υποκλίθηκε στη Στανίση – χωρίς να ξέρω τίποτα από όσα είχαν γραφτεί πριν. Αν υπήρχε κόντρα, πάντως, θα το έκανα. Γιατί πραγματικά γουστάρω την Κατερίνα».