​Αναστατώνει στο πέρασμά της, πρωταγωνιστεί σε όλες τις ανδρικές συζητήσεις. Ο λόγος για την αισθησιακή Κατερίνα Στικούδη, η οποία σπάνια δίνει συνεντεύξεις (λόγω αυστηρού μάνατζερ) αλλά όταν το κάνει, μας γεμίζει με... αποκαλυπτικές ειδήσεις!
Το απόλυτο θηλυκό μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τους άνδρες της ζωής της. «Για τους άντρες που αγάπησα πολύ, μπορούσα να πέσω και στη φωτιά. Δεν έχω φερθεί άσχημα στους συντρόφους μου. Όταν αγαπάω έναν άνδρα, τον φροντίζω, τον προσέχω. Είμαι σχεδόν υπερπροστατευτική». 

Ακούτε αρσενικά; Ιδανική σύντροφος είναι η Κατερίνα καθότι, όπως αποκάλυψε η ίδια στη συνέχεια, «δεν κάνω σκηνές ζηλοτυπίας. Λειτουργώ αντρικά στις σχέσεις μου. Δεν ζηλεύω, δεν ψάχνω κινητά, δεν παρακολουθώ. Είμαι πολύ χαλαρή. Το ελάττωμα μου, είναι ότι είμαι γκρινιάρα». 

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είναι ζευγάρι με τον DJRico, ωστόσο οι δυο τους αποφεύγουν τις κοινές φωτογραφίες:
«Δεν θέλω να πουλήσω την προσωπική μου ζωή. Δεν το έκανα όταν ξεκινούσα, θα το κάνω τώρα; Δεν θα φωτογραφιζόμουν ποτέ με ένα σύντροφο μου για να είμαι στο εξώφυλλο ενός περιοδικού. Ας μη με βάλουν ποτέ. Δεν με πειράζει».

Και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος: «Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά μου αρέσει να φοράω ανδρικά εσώρουχα. Με κάνουν να νιώθω πολύ άνετα».


Μωρέ και σωβρακοφανέλα φόρα... Όπως νιώθεις εσύ άνετα!