Η λατίνα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Britain’s Got Talent» για να ερμηνεύσει από τη νέα της πραμάτεια, το σουξέ της με τον Pitbull, «Live It Up». Εμφανίστηκε δε, φορώντας μαύρο κορμάκι τύπου εσώρουχο, που άφηνε σε κοινή θέα τους γλουτούς και τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ η χορογραφία της ήταν πιο προκλητική από το συνηθισμένο και κορυφώνονταν με εντυπωτικές διαστάσεις ποδιών!

Και ενώ εμείς αυτά τα έχουμε συνηθίσει όχι μόνο από τραγουδίστριες μας, που το 'χουν σε κακό το ντυμένο στην πίστα, αλλά και από παρουσιάστριες που αξέχαστες μας έχουν μείνει με δίκες τους ερμηνείες με κύριο εκφραστικό μέσο τη διάσταση ποδιών, οι Βρετανοί σαν να σοκαρίστηκαν!

Έσπασαν τα τηλέφωνα από τηλεθεατές, λέει, στην αρμόδια για τα τηλεοπτικά προγράμματα Αρχή της Μεγάλης Βρετανίας, με κάποιους να χαρακτηρίζουν την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ ως ακατάλληλη για ένα οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα προβάλλεται σε ώρα που παιδιά είναι τηλεθεατές και φημίζεται ως δημοφιλές στις μικρές ηλικίες. Τα σχόλια δε και στο twitter, για την εμφάνιση της ντίβας ήταν χλευαστικά, κάνοντας για «πορνό», ή για το γιατί η παραγωγή ξέχασε να της βάλει τον στύλο για το στριπτίζ της!

 

Και που να δουν οικογενειακά προγράμματα εδώ, πρωί και μεσημέρι, οι Βρετανοί! Αποπληξία θα τους έρθει…