current views are: 2

3 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση04:33

Tivictim: Και ο Νίκος Γκάνος υπεράνω τηλεκριτικής!

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Δημοσίευση 04:33’
αρθρο-newpost

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα 

Ο Νίκος Γκάνος, έγινε γνωστός με τη συμμέτοχή του στο Your face Sounds Familiar (εξουθενώνομαι κάθε φορά που το γράφω αγαπημένε μου αναγνώστη και νιώθω ενοχές γιατί δεν σπούδασα στο Εδιμβούργο τουλάχιστον!). Αν πριν ήταν η μεγάλη ελπίδα του ελληνικού τραγουδιού, τι να σας πω, εγώ δεν το είχα αντιληφθεί (και πιθανόν κάνεις άλλος). Ο ίδιος όμως, με ύφος βετεράνου, σπάει τη σιωπή του στο πολύπαθο Down Town, που βγαίνει πια μόνο στην Κύπρο και δηλώνει ώστε να σηματολογήσουμε εμείς, ότι:

1. «Κοίτα, ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει! Δεν με αφορά τι λένε οι τηλεκριτικοί, αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε. Με νοιάζει τι κάνω εγώ»… τότε να πούμε και στο κοινό να την κάνει σιγά, να μην σας αποσπά από τα ενδιαφέροντά σας, Νίκο!

2. «…  Κι εγώ περνάω υπέροχα στο show! Και μόνο που υπάρχει ένα show στην τηλεόραση, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών, είναι πολύ καλό. Ας μη γινόμαστε γκρινιάρηδες και μίζεροι! Νομίζω ότι παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε!»… Εμείς άλλωστε είναι και το μόνο που παίρνουμε, διότι ασχολούμαστε μαζί σας αμισθί, ενώ εσείς όσο να ‘ναι παίρνετε και μισθό!

3. «… Α, καλά! Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Τα έχω συνηθίσει από πολύ νωρίς, δεν με αγγίζουν τώρα πια. Να ‘ξερες τι έχουν πει για μένα κατά καιρούς… Αλλά άστο, ας μην το αναλύσουμε καλύτερα»… Μωρέ αφημένο το ‘χα, αλλά για όνομα του Θεού, πείτε μου, σας εξορκίζω, ποιος ήξερε τον Γκάνο και μάλιστα εδώ και καιρούς και καθόταν και έμπαινε στον κόπο να σκεφτεί και ψευδή για αυτόν! Ποιος; Που με τέτοιο αέρα βετεράνου, για τον τύπο και την κριτική που ασχολείται μαζί του, ούτε ο Νταλάρας δε θα ομιλούσε… 


σχετικα αρθρα