Είπαμε οι θαυμαστές της Lady Gaga είναι ολίγον τι εκκεντρικοί, όπως και το ίνδαλμά τους, όμως ένας από αυτούς ξέφυγε λιγάκι. Κι αυτό διότι έσκασε 10.000 ευρώ για να αποκτήσει ένα ακρυλικό νύχι της τραγουδίστριας που βγήκε στο σφυρί σε site δημοπρασιών.

Θα μου πείτε τι έχει αυτό το νύχι που το κάνει τόσο ξεχωριστό; Όπως αναφέρει το star.gr, είναι ένα ακρυλικό μαύρο νύχι, διακοσμήμενο με χρυσές πέρλες, με το οποίο κόσμησε τα δάχτυλα της η Lady Gaga στη συναυλία της στο Δουβλίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Βέβαια ο φανατικός θαυμαστής της Lady Gaga δεν έδωσε 10.000 ευρώ μόνο για ένα νύχι. Όχι καλέ! Μαζί μ’ αυτό πήρε και μια φωτογραφία του ινδάλματός του από τη συγκεκριμένη συναυλία, στην οποία φαίνεται ότι έχει χάσει το ένα της νυχάκι!

Για να αποδείξουν μάλιστα οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας ότι όντως το νύχι αυτό είναι της Lady Gaga,παρέδωσαν ακόμα ένα πάσο που έχουν όσοι εργάζονται στο στάδιο που έγινε η συναυλία και ένα γκρι t – shirt που φορούσε το συνεργείο παραγωγής της συναυλίας.

Το συγκεκριμένο νυχάκι σχεδιάστηκε από την Γιαπωνέζα μανικιουρίστ Aya Fukuda και όπως καταλαβαίνετε ήταν ειδική παραγγελία από την ίδια την star.