Για τον χαρακτήρα του Άλαν που υποδύεται στο «Hangover» και για τα σχέδια του να κάνει ταινία στην Ελλάδα μίλησε στο «Έθνος της Κυριακής» ο ελληνικής καταγωγής κωμικός, Ζακ Γαλιφιανάκης.

Όπως αποκαλύπτει στα άμεσα σχέδιά του είναι να γυρίσει ένα πολεμικό δράμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

«Προσπαθώ να κάνω μια ταινία στην Ελλάδα σύντομα, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια» σημειώνει και εξηγεί: «Το σενάριό της γράφεται τώρα αλλά δεν είναι κωμωδία, είναι κάτι διαφορετικό: πρόκειται για ένα πολεμικό δράμα, γύρω από τη Μάχη της Κρήτης».

Όπως εξήγησε ο ίδιος στην εφημερίδα «Έθνος», η κινηματογραφική του αυτή σκέψη είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη και είναι αμφίβολο αν θα μιλάει ελληνικά στην ταινία. «Θα πρέπει να ξεσκονίσω πολύ καλά τα ελληνικά μου», λέει γελώντας. «Αν καταφέρουμε να κάνουμε την ταινία – ένας συγγενής μου προσπαθεί να βρει άκρη μ’ αυτό – θα πρέπει να πέσω με τα μούτρα. Εκτός κι αν οι μόνες μου ατάκες είναι “προς τα πού είναι το μπάνιο” και “πού είναι η οδοντογλυφίδα μου”»!

Να την κάνετε κ. Γαλιφιανάκη την ταινία. Να θυμηθούμε εικόνες του παρελθόντος, να βρουν δουλειά οι Έλληνες ηθοποιοί, να διαφημιστεί στα ξένα η πατρίδα σας - και μας φυσικά-!