Το αποκαλυπτικό ατύχημα που είχε η Eva Longoria στις Κάννες φαίνεται ότι δεν είναι μοναδική περίπτωση. Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα, πηγές κοντά στην σέξι λατίνα ηθοποιό δηλώνουν ότι όπου και να πηγαίνει, σε επίσημη ή ανεπίσημη εκδήλωση, αποφεύγει να φοράει εσώρουχο.

Μια πηγή κοντά στην Eva Longoria δήλωσε στο In Touch ότι η ηθοποιός ποτέ δεν φοράει εσώρουχο, οπουδήποτε και να παρευρίσκεται. Μάλιστα, σε έναν γάμο έγιναν και κάποια ιδιαίτερα αποκαλυπτήρια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα και όσα ισχυρίζεται η πηγή, η ηθοποιός είχε πάει χωρίς εσώρουχο στον γάμο του Mario Lopez τον Δεκέμβριο του 2012. Τότε την έριξαν στην πισίνα και όπως το φόρεμά της βράχηκε, έγινε ...ιδιαίτερα αποκαλυπτικό το θέαμα.  

Μάλιστα, όπως αναφέρει το monopoli.gr η τάση της Eva να κυκλοφορεί χωρίς εσώρουχο, έχει αρχίσει να ενοχλεί της φίλες της. Λένε ότι το κάνει μόνο και μόνο για να τραβάει πάνω της το βλέμμα των αντρών. Κι όταν οι σύζυγοι ή οι σύντροφοί τους είναι παρόντες, οι φίλες της Longoria ενοχλούνται ιδιαίτερα από τον τρόπο, με τον οποίο η λατίνα ηθοποιός έχει επιλέξει να μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα.