Λαοπρόβλητος, με ιδιαίτερη χροιά φωνής, απασχολεί συχνά τα φώτα με την προσωπική του ζωή. Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρέη του, τα οποία και προσπαθεί να καλύψει.

Όπως εξομολογήθηκε δεν κάνει ακριβή ζωή, δεν ξοδεύει αλόγιστα τα χρήματά του και γενικώς... ΔΕΝ! (αλίμονο, είναι και το κλίμα της εποχής τέτοιο, που ακόμη και να σπαταλάς λεφτά, δεν τ΄ ομολογείς ούτε στον παπά)

«Δεν προσέχω για να μην προκαλέσω, προσέχω γιατί δεν έχω να ξοδεύω αλόγιστα δεξιά και αριστερά. Προσέχω για να μπορώ στο τέλος του μήνα να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου που, μετά από την ενασχόλησή μου με τον Ηρακλή, είναι πάρα πολλές! Δουλεύω ασταμάτητα για να πληρώνω υποχρεώσεις, δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ για να ανταπεξέλθω οικονομικά στις τρύπες που δημιούργησα εγώ ο ίδιος με το ποδόσφαιρο», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής μιλώντας στο Down Town Κύπρου.

Υ.Γ.: Είναι και τα εξοχικά σε Μύκονο - Πήλιο που θέλουν αρκετά χρήματα για να συντηρηθούν, είναι και η Υβόννη που ξοδεύει μεγάλα ποσά για τα συνολάκια της σεζόν. Είναι και ο Ρέμος που είναι παιδί του λαού και να κρυφτεί δε μπορεί...

Φ.Π.