Από τη Φανή Πλατσατούρα

Πού είναι οι εποχές που οι εκπομπές λίγο πριν ολοκληρώσουν τη σεζόν ταξίδευαν σε ελληνικά νησιά και βγάζαν πρόγραμμα δίπλα στο κύμα; Πέρασαν ανεπιστρεπτί... Μόνο το «Πρωινό mou» πάει μέχρι την Κυλλήνη και πολύ του είναι! Κοτζάμ βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη σου λέει, και φέτος θα μας κουνήσει το μαντήλι από τη θερμή Κάντζα. Η «Plus Production ήταν κάθετη. «No money, no honey Hellen», και η παρουσιάστρια υπάκουσε σαν καλό τηλεοπτικό κορίτσι. 

Kλάψε, κλάψε κάτι θα μείνει... Η φράση ταιριάζει γάντι στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος κυκλοφόρησε νέα τραγούδια, και άρχισε έντυπες και τηλεοπτικές συνεντεύξεις για να διαφημίσει την πραμάτεια του. Χείμαρρος ο τραγουδιστής, μίλησε για τις [email protected]@ριες» του Τύπου, τα χρέη του στον Ηρακλή, τον λιτό -όλο στερήσεις- βίο που διάγει, τον επερχόμενο γάμο του, την από μικροφώνου πολιτική που ασκούν κάτι τύποι σαν τον Νότη, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και πάει λέγοντας. Μέχρι και πως για έναν χρόνο κοιμόταν στον καναπέ του σπιτιού του, στριφογυρίζοντας και κοιτώντας το ταβάνι λόγω χρεών, μας αποκάλυψε. Να ζήσει οι φτωχολογιά και τα λαϊκά παιδιά της!

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με τις δηλώσεις του Μάικλ Ντάγκλας περί καρκίνου και αιδιολειξίας. Ίντριγκα, επιστημονικές τοποθετήσεις και ανασκεύαση δηλώσεων από τον εκπρόσωπό του. Και ερωτώ: Να κόψουμε τα στήθη μας (α λα Αντζελίνα) και να γλείφουμε παγωτό χωνάκι από τούδε και στο εξής; Και αν παρόλα τα μέτρα προφύλαξής μας, εμφανιστεί αυτός ο άτιμος καρκίνος, που να απευθυνθούμε για να ζητήσουμε τα ρέστα...;

Tα χειραγωγούμενα Τουρκικά ΜΜΕ μόνο τη Σεχραζάτ ή κατά κόσμον Berguzar Korel παίζουν. Άντε και την τηλεοπτική Χουρέμ (Μεριέμ Ουζερλί), διότι βρίσκεται λένε σε ιδιωτική κλινική του Βερολίνου με ξαφνική υπερκόπωση. Μέγα σκάνδαλο... Για τους χιλιάδες διαδηλωτές που βγήκαν στους δρόμους, τα κεφάλια που άνοιξαν, τη ρίψη χημικών και τη συστημένη βιαιότητα των δυνάμεων καταστολής, ούτε λόγος. Aferin (= και εις ανώτερα)