Η Πενέλοπε Κρουζ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, υποδυόμενη το κορίτσι του διάσημου πράκτορα.

Η Ισπανίδα ηθοποιός, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, κερδίζει με αυτόν της τον ρόλο τον τίτλο του πιο "Μεγάλου ηλικιακά κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ", καθώς τον Απρίλιο του 2014 θα μπει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Μέχρι τώρα, τον τίτλο αυτόν κατείχε η Όνορ Μπλάκμαν, η οποία σε ηλικία 39 ετών πρωταγωνίστησε στην ταινία του 1962 "Goldfinger" στο πλευρό του Σον Κόνερι.

Σύμφωνα με την πηγή της Dailymail, η διάσημη ηθοποιός έχει ολοκληρώσει τις συζητήσεις και σύντομα θα υπογράψει το συμβόλαιο για την ταινία, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2016. "Οι παραγωγοί είχαν πλησιάσει και στο παρελθόν την Πενέλοπε Κρουζ, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη εξαιτίας άλλων υποχρεώσεών της", αναφέρει η ίδια πηγή η οποία, μεταξύ άλλων, σχολίασε σχετικά με την εγκυμοσύνη της Κρουζ: "Επέστρεψε πολύ γρήγορα στην γραμμή της μετά την πρώτη εγκυμοσύνη και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα επανέλθει γρήγορα και αυτή τη φορά".

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ δεν έχει ακόμα τίτλο ενώ αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι του 2014 (όταν η Κρουζ θα έχει πλέον κλείσει τα 40 της χρόνια). Στο ρόλο του διάσημου πράκτορα θα βρεθεί για ακόμα μια φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ, ενώ οι φήμες θέλουν τον Σαμ Μέντες να βρίσκεται και πάλι πίσω από τις κάμερες μετά την επιτυχία του Skyfall.