Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται μετά από απόπειρα αυτοκτονίας σε νοσοκομείο κοντά στο Λος Άντζελες η 15χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην οικογένεια.

Η Πάρις επεχείρησε να κόψει τις φλέβες του δεξιού καρπού της με μαχαίρι και πήρε αρκετά παυσίπονα, ενώ άφησε και επιστολή στην οποία μιλάει για την αυτοκτονία της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ.com, που αναφέρεται στη ζωή των διασημοτήτων.

«Αισθάνεται την ανάγκη να έχει κοντά της τον πατέρα της. 'Εχει ήδη νοσηλευτεί μια φορά για κατάθλιψη. Αυτό φαίνεται ότι ήταν μια πραγματική έκκληση για βοήθεια», τόνισε η ίδια πηγή, υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση του κοριτσιού είναι καλή.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η Πάρις, η οποία πάσχει από κατάθλιψη, θα παραμείνει για τρεις ημέρες στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου.

Στο Twitter της η Πάρις έγραψε το βράδυ της Τρίτης: «Χθες, όλα τα προβλήματά μου έμοιαζαν να έχουν εξαφανιστεί, αντίθετα, τώρα είναι σαν να ήταν εκεί πάντα». Σε ένα άλλο tweet αναρωτιόταν «γιατί τα δάκρυα είναι αλμυρά».