Την αισθηματική σχέση της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε, το πρωί της Παρασκευής, στους δικαστές του Μιλάνου, η πρώην περιφερειάρχης και σύμβουλος της πόλης, Νικόλ Μινέττι, καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία, στη γνωστή υπόθεση των «Μπούγκα Μπούγκα» πάρτι.

«Η σχέση μας ήταν πραγματική. Υπήρχε συναίσθημα και ήταν ένας κανονικό δεσμός. Με όνειρα και πλάνα για τον μέλλον» δήλωσε η ίδια για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Μόλις τον γνώρισα, σαγηνεύτηκα από την προσωπικότητά του. Είναι χαρισματικός. Αρχικά, ήμασταν φίλοι, αλλά στη συνέχεια, δεν αργήσαμε να γίνουμε ζευγάρι» συνέχισε.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στην οργάνωση των… πονηρών πάρτι, η ίδια αρνήθηκε κάθε ανάμειξη: «Δεν ήξερα ότι η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα ήταν ανήλικη. Δεν οργάνωσα και δεν χειρίστηκα απολύτως τίποτα, διότι δεν είχε στηθεί κανένας περίεργος μηχανισμός», πρόσθεσε η πρώην περιφερειακή σύμβουλος της κεντροδεξιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

Πάντως όπως αναφέρει το koolnews.gr, ο εισαγγελέας της πόλης έχει ζητήσει την καταδίκη της Νικόλ Μιννέτι σε επτά χρόνια κάθειρξη, αλλά και τη δια βίου στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.