Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια καθώς και τη νέα εκπομπή της στον Alpha.

«Οι συνεντεύξεις είναι ένα αναγκαίο κακό», εξομολογήθηκε και συνέχισε αναλύοντας την γνώμη της για τις συνεντεύξεις: «Ποτέ δεν μου άρεσε να βγαίνω, να φωτογραφίζομαι, να μιλάω για τον εαυτό μου, για την δουλειά μου».

Όσον αφορά την εκπομπή της με τίτλο «Check up» στον Alpha, και τον χαρακτηρισμό της ως παρουσιάστρια επεσήμανε: «Γελάω πολύ με τον χαρακτηρισμό "παρουσιάστρια"  γιατί ξαφνικά με το να εμφανίζεσαι στο τιμόνι του συντονισμού μιας εκπομπής πρέπει αμέσως αμέσως να σε βαφτίσουν και παρουσιάστρια. Όχι, για το όνομα του Θεού, απλώς κάνω την συγκεκριμένη εκπομπή, τον συντονισμό της, είναι μια εκπομπή που με ενδιαφέρει στην θεματολογία της καταρχάς».

Y.Γ.: Καλά αν είναι να ανακύψει τέτοιο θέμα να μην σας ξαναπούμε παρουσιάστρια, να μην σας ξαναζητήσουμε και συνέντευξη... Πάντως τα εξωφυλλάκια τα 'χει κάνει η ηθοποιός (;) και είναι και αρκετά σε αριθμό! Αλλά έλα που την διακατέχει και το αίσθημα της ταπεινοφροσύνης.