Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται έντεκα χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, αλλά τον τελευταίο χρόνο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη τις άνοιξε πόρτες και η τραγουδίστρια είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα. «Αναμείφθηκαν οι κόποι χρόνων. Είχα φτάσει στο σημείο να σκεφτώ να δραστηριοποιηθώ σε άλλους τομείς. Αγαπούσα τη δουλειά μου, αλλά έβλεπα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Επειδή είμαι ντροπαλή, δεν είχα το θάρρος να χτυπήσω πόρτες στη ζωή μου. Όσες φορές έτυχε να συνεργαστώ με σημαντικούς ανθρώπους ή έφτασα στο όριο να ακούσω κομμάτια τους στο στούντιο που μου πρότειναν συνέβη γιατί οι ίδιοι το έλεγαν», δήλωσε η τραγουδίστρια στο Εγώ και συνέχισε:

«Δεν ήθελα να θεωρούν ότι κάνουμε παρέα , επειδή επιθυμώ να πάρω κάτι από κάποιον». Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε την έκαναν να σκεφτεί ν’ ασχοληθεί με την Θεολογία που έχει σπουδάσει. «Είχα φτάσει σε οριακό σημείο. Ο μόνος άνθρωπος που ζήτησα κάτι γιατί ένιωσα κοντά μου, εξαιτίας του ότι ήταν επίσης σε παρόμοια φάση ήταν ο Παντελής».

Θεολόγο με καυτό μπούστο και ζουμερά χείλη δύσκολα συναντάς είναι η αλήθεια...