current views are: 1

10 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση10:22

Διάσημη ηθοποιός έστειλε δηλητήριο στον Oμπάμα!

Τρομοκράτη υποψιάζονταν, σε γνωστή ηθοποιό «έπεσαν» οι Αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση αποστολής επιστολών με δηλητήριο στον Barack Obama και τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg!

Δημοσίευση 10:22’
αρθρο-newpost

Τρομοκράτη υποψιάζονταν, σε γνωστή ηθοποιό «έπεσαν» οι Αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση αποστολής επιστολών με δηλητήριο στον Barack Obama και τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg!

Τρομοκράτη υποψιάζονταν, σε γνωστή ηθοποιό «έπεσαν» οι Αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση αποστολής επιστολών με δηλητήριο στον Barack Obama και τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg!

Κατηγορούμενη για τις φονικές επιστολές στον Αμερικανό πρόεδρο και τον δήμαρχο θεωρείται η Shannon Richardson, που, μεταξύ άλλων, είδαμε στις σειρές «Vampire Diaries» και «Walking Dead», καθώς και στην ταινία «Blind Side» με την Sandra Bullock.

Η δηλητηριώδης επιστολή έφτασε στον Λευκό Οίκο στις 20 του περασμένου Μαΐου και έγινε αντιληπτή πριν φτάσει στα χέρια του Barack Obama. Όπως προέκυψε από τις αναλύσεις, περιείχε την τοξική ουσία ρικίνη, η εισπνοή της οποίας μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο.

Το FBI εντόπισε την 35χρονη μετά από δική της παρέμβαση, καθώς στις 30 Μαΐου τηλεφώνησε στις Αρχές και υποστήριξε πως αποστολέας ήταν ο εν διαστάσει σύζυγός της, Nathan Richardson.

Στη συνέχεια, όμως, η μητέρα πέντε παιδιών και εγκυμονούσα στο έκτο, παραδέχθηκε πως η ίδια έστειλε τα φονικά γράμματα, προσθέτοντας πως ο εν διαστάσει σύζυγος ήταν εκείνος που τα είχε συντάξει και την είχε εξαναγκάσει να τα στείλει!

Μετά από έρευνα των Αρχών, οι ισχυρισμοί της ηθοποιού καταρρίφθηκαν, ενώ η ίδια συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και οδηγήθηκε στις φυλακές του Αρκάνσας.

Ήδη, η Shannon Richardson παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου και, σε περίπτωση που καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι 10 χρόνια. 


σχετικα αρθρα