Ένα μέγα πλήθος που πλησίασε τον απίστευτο αριθμό των 9000 ανθρώπων αποθέωσε τον Γιώργο Μαζωνάκη το Σάββατο το βράδυ στο Κατράκειο στη μεγάλη γιορτή συναυλία για τα 20χρονά του στη δισκογραφία.

Είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια η συγκλονιστική ατμόσφαιρα της βραδιάς, η συμμετοχή του κοινού σε όλες τις στιγμές της συναυλίας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν πραγματικά εκπληκτικός, με απίστευτη διάθεση, «έπαιζε» συνεχώς με το κοινό επιδεικνύοντας τη γνωστή του άνεση παρά το αρχικό άγχος. Εμφανίστηκε στο stage ντυμένος Σαρλώ, όπως ακριβώς στο τελευταίο του video clip, εντυπωσιάζοντας με το πρώτο καλησπέρα τον κόσμο τραγουδώντας την τελευταία του επιτυχία «Καλώς σας βρήκα φίλοι», περιστοιχισμένος από τους χορευτές και τις χορεύτριες που συμμετείχαν στο clip με τη χορογραφία του Νίκου Μαριάνου.

Στις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς που αποτέλεσαν κι έκπληξη αφού δεν είχαν αναγγελθεί, η συμμετοχή του Νίκου Βουρλιώτη στο «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», με την ιδιαίτερη συγκίνηση και των δύο για την παλιά γειτονιά, την Νίκαια και η εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση στο «Σ έχω κάνει Θεό» .

Επί τρείς ώρες το Κατράκειο δονείτο, αφού ο κόσμος τραγουδούσε όλα τα τραγούδια από την αρχή ως το τέλος.

Ξεχωριστό ήταν και το φινάλε της συναυλίας με φωτιστικά εφέ που στην κυριολεξία απογείωσαν το εντυπωσιακό stage ενώ σε ένα από τους Βράχους του Κατρακείου ένα επιβλητικό φωτεινό «20» άναψε για να υπογραμμίσει την πορεία του δημοφιλούς τραγουδιστή στο μουσικό στερέωμα και  την ελπιδοφόρα συνέχεια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχαρίστησε το κοινό για την τιμή που του έκανε, τους δημιουργούς των τραγουδιών, πολλοί εκ των οποίων ήταν παρόντες, τις δυο δισκογραφικές εταιρίες της 20χρονης αυτής πορείας, τους συνεργάτες του στο management όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά την οικογένειά του που ήταν όλη παρούσα.

Η συναυλία είχε διάρκεια 3 ώρες με δυο encore.